2777
2789
عنوان

باردارم و سالاد الویه فاسد خوردم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 43 پست
کی آورده برات

مامانم از سرکارش

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برا تشکیل قلب نی نیم و سالم بودنش یه صلوات بفرستید؟ خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت
نه هیچ علائمی ندارم

خب مامان جون حواست باشه غذای مونده نخور نی نی هم داره ازش میخوره . من باردار بودم تخم مرغ خوردم تاریخ داشت ولی انگار فاسد شده بود تا ظهر دلپیچه خفیف داشتم رفتم بیمارستان یه سرم زدم خوب شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترش باشهاونقدرسس داره چیزیت نمیشهالان خودت مشکل داری؟!بعدش نی نی بهترین وتمیزترین خون رودریافت میکنه ...

نه هیچ علائمی ندارم دیروز عصر خوردم آخر شب متوجه شدم فاسد شده بوده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برا تشکیل قلب نی نیم و سالم بودنش یه صلوات بفرستید؟ خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت
خب مامان جون حواست باشه غذای مونده نخور نی نی هم داره ازش میخوره . من باردار بودم تخم مرغ خوردم تاری ...

دیگه رعایت میکنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پس اگه فاسد بوده برا چی واسه تو اورده که بخوری؟ مرض داشته؟ خبر خبرش مینداخت تو سطل. غذا رو بچه اثر نداره.فقط خودت ممکنه دلپیچه واسهال بگیری

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
پس اگه فاسد بوده برا چی واسه تو اورده که بخوری؟ مرض داشته؟ خبر خبرش مینداخت تو سطل. غذا رو بچه اثر ن ...

نه خودشم نمیدونسته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه هیچ علائمی ندارم دیروز عصر خوردم آخر شب متوجه شدم فاسد شده بوده

هیچی نمیشه

اون فقط سیب زمینیش زودترش میشه چیزی نیست

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
اگه علائم نداری نه دیگه اما بخاطر بچه همیشه بهترین و تازه ترین چیزا رو بخور اصلا نزار غذا بمونه

😶😶😶😶😶😶

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
معمولا اتفاقی نمیافته ولی مرغ توشیوده یکم خطریه فسادش برو بیمارستان نهایتا یه سرم میزنن

😞

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیز هوا گرمه غذا بیرون بمونه زود ترش و فاسد میشه. الویه توش تخم مرغ و اینا داره شاید مسموم کننده با ...

باشه😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هیچی نمیشهاون فقط سیب زمینیش زودترش میشه چیزی نیست

نه دیگه‌. تخم مرغ ابپزشم زود فاسد میشه.تخم مرغ پخته تو این گرما زودتر از سیبزمینی فاسد میشه

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
نه دیگه‌. تخم مرغ ابپزشم زود فاسد میشه.تخم مرغ پخته تو این گرما زودتر از سیبزمینی فاسد میشه

ببخشید یه سوال من الان هیچ علائمی ندارم یعنی بازم برم بیمارستان؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40