2777
2789
عنوان

شوهرتون بین خانواده شما و خودش فرق نیمزاره؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 38 پست

عزیزم به خواهر و مادرش چه ربطی داره که اخلاق شوهرت اینجوریه که سر اونا خالی می کنی

شوهر خواهر منم هر وقت با خواهرم حرفش میشه به زور با ما سلام و احوال پرسی می کنه آخه به ما چه ما که اصلا خبر هم نداریم دعواتون شده 

اینقد رفتارش تابلوه ما قبل از اینکه خواهرم بگه دعوا کردیم متوجه میشیم 

دیگه نی نی سایت چیه که نی نی یارا تو قطع دسترسی هم تبعیض قائل میشن
راه درستي رو انتخاب نكردي اينطوري كه درست نميشه ، من خودم بارها شده برم جايي كه با بي ادبي باهام رفت ...

ببین اگه زیادی بهشون تو خونت خوش بگذره دیگه تو چشم و بینیت در میان 

از بس که میان  

صبرت که تمام شد ، نرو

معرفت تازه از آن لحظه آغاز میشود . . .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم 

از دست اون خسته شدم 

از رفتار خودم هم راضی نیسم 

اصلا رو فامیلش حساس شدم 

تا یکیشون زنگ بزنه بخواد بیاد خونمون 

قاطی میکنم

بهونه گیر میشم 

یاد رفتارهای گذشته شوهرم با خوانواده خودم می افتم 

صبرت که تمام شد ، نرو

ببین اگه زیادی بهشون تو خونت خوش بگذره دیگه تو چشم و بینیت در میان  از بس که میان   &n ...

نه اون جوري نيستن تا دعوتشون نكني نميان من كلا رو مهمون حساسم دوست ندارم مهمونم معذب باشه فرقي هم نميكنه كي باشه آخه خودم تجربه كردم يه جا آدم بره تحويلش نگيرن چقدر حس بديه و همه پشت سر صاحب خونه ميگن بيشعور، مخصوصا اين مورد استارتر كه اين بنده خدا ها اصلا نميدونن چرا داره باهاشون سردرفتار ميشه فكر ميكنن آداب اجتماعي بلد نيستي يا پدر مادرت خوب تربيتت نكردن نميدونن كه داري تلافي ميكني 

أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ
نمیدونم  از دست اون خسته شدم  از رفتار خودم هم راضی نیسم  اصلا رو فامیلش حسا ...

اتفاقا بايد يه جوري برخورد كني كه خودش از رفتاراش شرمنده بشه 

عروس دریایی هم دردیم چون شوهر من عین شوهر شما رفتار می کنه جرات ندارم برم خونه مادرم بس که کلی سوژه الکی و چرت و پرت جمع می کنه هی اعصاب منو خطی خطی می کنه ولی عین چی دوست داره بره خونه پدر مادرش از طرف خودشون هرکی هر رفتاری کنه اصلا به روی خودش نمیاره! یعنی من می فهمم چی می کشی. می تونم بگم شوهرم با این اخلاقش داره منو فرسوده می کنه. خدا هممون به راه راست هدایت کنه و گره مشکلاتمونو خودش باز کنه.

الحمدلله رب العالمین ( خدایا شکرت)

نهايتا اگه خواستي تلافي كني اگه مراسم هاي شما نيومد شما هم يه بهونه بيار مراسم هاي اونا نرو اما كلا رفتارت با خانوادش خوب باشه چون من مطمينم اوضاع بدي ميشه كم كم خانوادش بهش ميگن زنت به ما بي احترامي ميكنه و خلاصه دعوا....

عروس دریایی هم دردیم چون شوهر من عین شوهر شما رفتار می کنه جرات ندارم برم خونه مادرم بس که کلی سوژه ...

داغون شدم 

دوازده سال تحمل کردم 

الان صدام در اومده

هر وقت میرم خونه مامانم میشینیم تو ماشین شروع میکنه

خواهرت اینطوری کرد

بابات تحویلم نگرفت 

فلانی فلان کرد............

صبرت که تمام شد ، نرو

خیلی فرق میداره حتب بین منو خانوادش

اولین سفر که عقد رفتیم باهم هیچی رجم نکرد سوغاتم برا خانوادم نخرید.امسال بعد سه سال رفتیمم سفر کلی سوغاتی برای خانوادش خرید ولی برای خانواده من یه بسته شیرینی پنج تومنی

به خدا  خوبتر از خوبتر از خوبتری...

میخوام یه چیزی بگم اما میترسم همتون بریزید سرم دعوام کنید

اما میگم چون یه واقعیتیه که هممون با امضا کردن عقد نامه انجامش دادیم.

با این که من خودمم یه خانمم اما نظرم اینه ما خانمهای ایرانی تا زمانی که طبق قانون از شوهرمون توقع داریم خرجمون رو بده طبیعتا همین مشکلات رو خواهیم داشت. قانون شوهر ما رو موظف کرده خرجمون رو بده در حدی که به سختی نیوفتیم همونطور که شان خانواده پدری مون بوده اما وظیفه ای نداره مثلا برای تولد خواهر زنش یا مادر زنش کادو بگیره یا وظیفه ای نداره با اونها هم به اندازه خانواده خودش رفت و آمد کنه. لطفا عصبانی نشید این حرفیه که حقیقت داره. اون شما رو تحت تکفل خودش درآورده و داره خرجتون رو میده قانونا اگه بخواییم به قضیه نگاه کنیم وظیفه ای نداره کارت بانکیش رو در اختیار ما قرار بده یا حتی اگه بخواد این حق رو داره که خرج مادر یا خواهر خودش رو هم بده و ما نمیتونیم بهش اعتراضی کنیم. پس وقتی ما زنهای ایرانی قبول کردیم تحت تکفل کسی باشیم ینی دیگه خودمون پذیرفتیم که ضمام خرجی مون دست کس دیگه ای باشه. این یه واقعیت تلخه. اگه قانونی داشتیم که زن هم حتما وظیفه داشت بخشی از مخارج زندگی رو اجبارا پرداخت کنه اونوقت حق داشتیم گله کنیم که چرا واسه مادر خودت کادو خوب میخری اما واسه مادر من نه. 

میخوام یه چیزی بگم اما میترسم همتون بریزید سرم دعوام کنید اما میگم چون یه واقعیتیه که هممون با امضا ...

رفتار درست و عادلانه داشته باشن کادو پیش کش ما داریم بحث اصول آداب معاشرت میگیم که شوهر من و شوهر عروس دریایی چطور اعصاب برای ما نذاشتن بمونه!

الحمدلله رب العالمین ( خدایا شکرت)

منظورم اینه قانون میگه وظیفه مرد تامین هزینه خانواده خودشه و وظیفه زن هم شوهرداری و فرزندآوریه. تربیت بچه هم به عهده هردو هست. همونطوری که مرد نمیتونه زایمان کنه و بچه بیاره پس ازون طرف هم زن وظیفه ای نداره یک ریال هم خرج خونه رو بده. از اونجایی که  قسمت عمده تشکیل زندگی بر محور اقتصاد میچرخه و تامین معاش بر عهده مرد هست بنابراین ما با امضا کردن عقدنامه خودمون عملا گفتیم که رئیس خانواده شوهرمونه .

حالا این که خیلی از خانمها شاغلن و حتی حقوقشون رو تو خونه خرج میکنن درواقع دارن لطفی به شوهرشون میکنن و همونطور که میدونیم در مقابل لطف تکلیفی به گردن مرد نیست به لحاظ قانونی و زن میتونه این لطف رو نکنه.

میخوام یه چیزی بگم اما میترسم همتون بریزید سرم دعوام کنید اما میگم چون یه واقعیتیه که هممون با امضا ...

درست ميگي قانونه اما قانون براي زن هم نفقه و مهريه تعيين كرده و مرد موظفه عند المطالبه پرداخت كنه چون امضا كرده اما اين كارو نميكنه چون توافقات زندگي زناشويي با توافقات عقد نامه فرق داره پس اونم طبق عرف جامعه و وجدان و تربيت خانوادگيش بايد به خانواده ي همسرش احترام بزاره