2777
2789
عنوان

وای کره ایا چقدررررر خوشگلن بقران مجیدددد

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 52 پست
نه عزیزم چین هم وضعیت خوبی ندارهشما هرجا دیدی افراط زیادی در زیبایی دارن بدون بدرد نمیخورنبعدم چین و ...

عزیزم من سه ساله سیدرامر هستم 

اولا سریال های تاریخی چین تو سطح بین المللی معروفن و جوایز زیادی بردن ولی سریالای مدرنش چنگی به دل نمیزنه تو زمینه سریال های تاریخی کره به گرد پای چین نمیرسه و خیلی ضعیفه

دوما تو چین افراط به زیبایی و قلدری و خودکشی کمتر از کره اس 

کلا کره ایی انگار رباتن خیلی دوست کامل و زیبا باشن

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏
عزیزم من سه ساله سیدرامر هستم اولا سریال های تاریخی چین تو سطح بین المللی معروفن و جوایز زیادی بردن ...

شما چند سالته عزیزم

سریال هایی که جایزه بردن و جشنواره هایی که جایزه رو ازسون بردن بهم بگو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چند سالته عزیزمسریال هایی که جایزه بردن و جشنواره هایی که جایزه رو ازسون بردن بهم بگو

عزیزم شما تو گوگل سرچ کن ashes of love و توی ویکی پدیا لیست جوایز و نامزدیش رو بخون 

این سریال بالای بیست تا جایزه داره ، تو بیشتر از بیست کشور پخش شد چند تا از رکورد هارم شکست 

من خودم کیدراما هم میبینم و حتی خیلی کیدرامر ها هم باهام موافق بودن سریال های تاریخی کره ضعیفه ، از هر لحاظی 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏
شما چند سالته عزیزمسریال هایی که جایزه بردن و جشنواره هایی که جایزه رو ازسون بردن بهم بگو

علاوه بر این سریال شما میتونی بازیگر هایی مثل ژائو لوسی ، یانگزی ، لو یونشی ، دنگ لون و ... رو سرچ کنین و توی مای دراما لیست جایزه هاشون رو ببینی بیشترشون بخاطر سریال های تاریخی جایزه بردن ،نمیتونم تک تک بنویسم اینجا این خلاصه 

جایزه ستاره آسیایی از جشنواره بین المللی سئول برای لوسی سریال تاریخی تصنیف طولانی 

جایزه محبوبترین بازیگر ، جایزه برج طلایی و محبوترین بازیگر سال برای شیائو ژان واسه سریال تاریخی بی وقفه

جایزه Donewes برای چنگ یی واسه سریال تاریخی کتاب نیلوفر مرموز 

و.... سریال های تاریخی چین حتی تو مای دراما لیست هم امتیازشون خیلی بالاعه این سریال هایی که گفتم دوتاشون امتیاز ۹ رو دارن در حالی که من سریال کره ایی تاریخی با امتیاز ۹ ندیدم

فقط پوستشون خوبه 

بقیه چیزاشون قشنگ نیس واقعا

احساس میکنم سنتون کمه تحت تاثیر فیلما زیاد قرار گرفته اید

از کره ای ها بت نسازید برا خودتون

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید 🙏😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

تو عکس قبل ارایششونو دیدی عزیزم؟😂 یبار توو یوتیوب فیلم میکاپ شونو دیدم قبلش قیافشون افتضاااح بعد ارایش باز قابل تحمل بودن 

هزاران عمل هم کردن بازم ....

همه چیشون معمولی رو به پایینه فقط پوستشون بعضیاشون خوبه نه همشون 

یه صلوات بفرستید این اضطراب و پنیک که درگیرش هستم خوب بشه💜💖💙💛 اگه اطلاعی درباره درمان اضطراب مزمن و حمله پانیک دارید لطفا بهم بگید کاربری دست دونفره

فامیلمون مهاجرت کرد عکسارو میفرستاد زمین تا اسمون قیافه هاشون فرق داشت 

مثل هندی ها که عادی هستن ولی بازیگر و سلبریتی هاشون خوبن

یه صلوات بفرستید این اضطراب و پنیک که درگیرش هستم خوب بشه💜💖💙💛 اگه اطلاعی درباره درمان اضطراب مزمن و حمله پانیک دارید لطفا بهم بگید کاربری دست دونفره