2777
2789
عنوان

وای کره ایا چقدررررر خوشگلن بقران مجیدددد

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 52 پست
از فیلمای مام ک بهتره یا کشورای دیگه هم فیلمه و الکیهمیگم ینی الکیه اونا از الکیه ما بهتره

بیشتر باید به تواناییشون در جراحی‌های زیبایی بنازیم به نظرم.

عمل‌های زیباییشون حرف نداره!

خیلی طبیعی و زیبا عمل میکنن.

و البته سلیقۀ مردمشون هم دخیله. مثلا تو ایران مد شده همه چی قلمبه باشه، لب قلمبه، گونه قلمبه، چانه قلمبه و ... ولی اونا ظریفن، فکر کنم ظریف میپسندن و من این ظرافتو دوست دارم.

ولی در کل اگه بخوایم بدون عمل بگیم، به نظرم ایرانیا ۱۰ هیچ جلو هستن.

اگه به سیاهی لشکرهای فیلماشون یا مصاحبه‌ها دقت کنید، زمین تا آسمون با سوپراستارها و بازیگرها و غیره‌شون تفاوت دارن.

لب ها کوچولو دارن خیلی خوشگلتره تا لب شتری های الان😐پوست صاف ی دست سفید براق فقط حسرت پوستشون رو ...

خیلی غذای آبکی میخورن

شنیدم تاثیر داره

و اینکه آب و هوای کره هم مربوطه

خیلی هم روش تحقیق و مطالعه میکنن 

همه عوامل دست به دست هم

برو و جایی که گریسته ای بخند///برو و روایت را عوض کن♡  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم کیدرامرمزیاد درام کره ای میبینم و دیدمولی واقعیت اینه که کره ایا «افراطی» میل به زیبایی دارن ...

دقیقا ، بنظرم چین تو این زمینه بهتره 

دختراشم خیلی خوشگلن مثل دلربا ، استر یو ، گلنظر ، لوسی ، جینگ یی و... 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏
بیشتر باید به تواناییشون در جراحی‌های زیبایی بنازیم به نظرم.عمل‌های زیباییشون حرف نداره!خیلی طبیعی و ...

بله راس میگی از این جهت نچرال ایرانی زیباترن از نچرال اونا

نی نی هاشونو دیدی اونا خیلی گاز گرفتنین دیگه

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒

اینم یادت باشه بازیگرای این سریال سنشون بالای ۴۰ هست شما قیافه ایدل ها یا بازیگرهایی مثل بویونگ و.. ...

در هر سن و سالی به نظر من قشنگ نیستن. چشم‌های ریز و پفکی و بینی‌های گوشتی‌شون زیبا نیست. نوجووناشون که عمل زیبایی نکردن که فاجع‌ان. باز سن و سال‌دارها به مدد تیغ جراحی بهره‌ای از حسن جمال بردن. 😂

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم
بیشتر باید به تواناییشون در جراحی‌های زیبایی بنازیم به نظرم.عمل‌های زیباییشون حرف نداره!خیلی طبیعی و ...

آخا تو ایران لب قلمبه ایی هارم کسی پسند نمیکنه الکی مد شده 😐💔

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ، جر و بحث کردن با بعضیا مثل اینکه بخوای روی چرتکه ویندوز ۱۰ نصب کنی 😏
در هر سن و سالی به نظر من قشنگ نیستن. چشم‌های ریز و پفکی و بینی‌های گوشتی‌شون زیبا نیست. نوجووناشون ...

خب از اینجا به بعدش سلیقه اییه 

از نظر من خیلی قشنگن حتی پیرهاشونم

در هر سن و سالی به نظر من قشنگ نیستن. چشم‌های ریز و پفکی و بینی‌های گوشتی‌شون زیبا نیست. نوجووناشون ...

نظرت درمورد عملیاش چیه؟ 

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒

شاید بازیگراش زشت بودن چون هستن بعضیاشون همه رو ک ندیدی واقعا میگم خیلی خیلی خوشگلترن حتی از امریکا

به نظرم نمیشه جایی رو با آمریکا مقایسه کرد. چون آمریکا هزار و یک ملته، نژاد خاصی که اکثریت داشته باشه و مال خود آمریکا باشه توشون وجود نداره فکر کنم.

بیشتر ژنشون برمیگرده به اروپا و بقیه‌شونم مهاجرین سایر جاهای دنیا و ایضا سیاه‌پوست‌ها هستن.

شاید بازیگراش زشت بودن چون هستن بعضیاشون همه رو ک ندیدی واقعا میگم خیلی خیلی خوشگلترن حتی از امریکا

از قضا من سینمای جنایی_معمایی کره مخصوصا آثار پارک چان ووک رو خیلی دوست دارم و فیلم‌هاشون رو زیاد می‌بینم. همین فیلمی که گفتم، زیبایی مسحورکننده جز ویژگی‌های اصلی کاراکترها بود. در حدی که پیرنگ روی همین زیبایی شکل گرفت. 

بله راس میگی از این جهت نچرال ایرانی زیباترن از نچرال اونانی نی هاشونو دیدی اونا خیلی گاز گرفتنین دی ...

راستش من که عشق نی‌نی هستم، زیاد به مال اونا علاقه ندارم. به نظرم نی‌نی‌های خودمون خیلییی نازترن.

مال اونا بیشتر تپلن و شاید این تپل بودنه که براتون جذاب میاد. وگرنه از اول به نظرم نی‌نی‌هاشون اونطور که باید تو دل برو نیستن.

نظرت درمورد عملیاش چیه؟

باز هم زیبایی‌ای که شما می‌گید در چشم من نمیاد. جز موی بیشتر خانم‌هاشون به نظرم هیچ زیبایی‌ای ندارن.

در بعضی آثار که کاراکترها عموما مردم عادی و فقیرن که چهره‌های عجیب دیده می‌شن. بدون کوچک‌ترین بهره‌ای از حسن خدا داد. 😄

آخا تو ایران لب قلمبه ایی هارم کسی پسند نمیکنه الکی مد شده 😐💔

من هنوز که هنوزه برام سواله اونایی که ژل میزنن، واقعا فکر م‌کمنن خوشگلتر میشن؟

اگه اشتباه نکنم، هیییچ وقت ندیدم کسی ژل بزنه و زیبا شه. هر چی دیدم افرادی بچدن که ژل زیباییشونو گرفته بود.

شما میگین کسی نمیپسنده ولی تو همین سایت به وفور دیدم که کلی تعریفِ لب ژل زدۀ استارترها رو کردن!!!!!!!

من که هنوز نتونستم هضم کنم این قضیه رو.

هیچوقت ندیدم ژل به کسی بیاد.

دقیقا ، بنظرم چین تو این زمینه بهتره دختراشم خیلی خوشگلن مثل دلربا ، استر یو ، گلنظر ، لوسی ، جینگ ی ...

نه عزیزم چین هم وضعیت خوبی نداره

شما هرجا دیدی افراط زیادی در زیبایی دارن بدون بدرد نمیخورن

بعدم چین واقعا سریالایش یک اپسیلون سریالای کره ای نمیشه :/