2777
2789
عنوان

سوال زنانه دارم فقط خانوما

868 بازدید | 16 پست

خیلی عذر میخوام خانوما

من نوک سینم زخمی شده یه کوچولو و خون هم اومده

ضدعفونی کردم پانسمانم گذاشتم،ولی الان ساعت هاست سوزش داره و دردناکه،یه کمم خود سینم درد میکنه

شکلش ولی طبیعیه

آیا مشکل داره‌؟کلا بریدگی نوک سینه خطرناکه؟

چون نوک سینه ناحیه حساسیه دیگه.میترسم مستعد عفونت یا التهاب یا کلا این چیزا باشه.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه نگران نباش .چربش کن و یه گاز استریل بزار روش و بعدش سوتین ببند.سریع خوب میشه.پوست نوک سینه خیلی به درمان سریع واکنش نشون میده

من دخترم تازه دنیا اومده بود خیلی میک میزد همش شقاق سینه داشتم.سریع کالاندولا میزدم زودی خوب میشد میشستم بعدش به دخترم شیر میدادم

بچه شير ميدي ؟

نه

داشتم با ژیلت موهای دور سینمو شیو میکردم،یه لحظه حواسم پرت شد بغل تیغ ژیلت خورد به نوک سینم و زخمش کرد و خون اومد

خود بخود اینجوری شده یا علتی داره

داشتم با ژیلت موهای دور سینمو شیو میکردم،یه لحظه حواسم پرت شد بغل تیغ ژیلت خورد به نوک سینم و زخمش کرد و خون اومد