2777
2789
عنوان

دوستانی ک بینیشونو عمل کردن

78 بازدید | 12 پست

از اقوام میگن سردرد دارن خس خس میکنن نمیتونن دماغشونو بعد یکسال هم راحت پاک کنمد 

حرکت استخونو حس میکنن 

خیلی اذیت شدن 

با این حال دماغمو دیدن میگن عمل کنی قشنگ میشی 

واقعاااا موندم چیکار کنم 

لطفا از تجربیاتتون بگید و بگید اگ برمیگشتید عقب بازم انجامش میدادید یا ن!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی جالبه خواهر من بخاطر جراحی مدتهاست همین مشکلی رو که احساس استخون اضافه در صورتش داره رو داره ول ...

بله میگه بخصوص ب یک طرف میخابه سنگینیو افتادگی اون استخونو حس میکنه

2803

سلام عزیزم

اولا بهت بگم بعضی خانوما عمدا میگن عمل بینی فلانه و .....که عمل نکند و فقط خودشون خوشگل باشن

این مورد رو که بالا گفتم تجربه خودم و چندین نفر دیگس

اولا راجب خس خس کردن باید بگم که تا وقتی تامپون توی بینیته کاملا طبیعیه خس خس کردن یا بعضی مواقع تا چند وقت بعد عمل

درد هم ممکنه داشته باشی ولی ن اونقد که اذیت بشی

من که حتی یزره درد هم نداشتم

ولی به خودت برس هم قبل عمل هم بعد عمل

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

من سالهاست دنبال یکی بودم که همین مشکل خواهرمو داشته باشه دو ساله پیش دوباره صد میلیون داد و عمل ترمیم انجام داد و هنوز هم همون مشکل هست و جالبه دکترها باور نمی کنن در حالی که یکطرف صورتش ورم داره 

سلام عزیزماولا بهت بگم بعضی خانوما عمدا میگن عمل بینی فلانه و .....که عمل نکند و فقط خودشون خوشگل با ...

دوست گلم همه رو به یک چشم نبین من خودم عمل کردم بدون دردسر و مشکل حتی تنفسم از قبل بهتر شد ولی خواهرم سالهاست که درد صورتش نخوابیده حتی ورم هم داره 

دوست گلم همه رو به یک چشم نبین من خودم عمل کردم بدون دردسر و مشکل حتی تنفسم از قبل بهتر شد ولی خواهر ...

بینیش گوشتی بود یا استخونی؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
2804

دوست گلم اگر اون شخصی که مثل خواهرم مشکل داره اگر راه درمانی برای این مشکل پیدا کردند لطفا بهم پیام بده عزیزم ممنونت میشم

سلام عزیزماولا بهت بگم بعضی خانوما عمدا میگن عمل بینی فلانه و .....که عمل نکند و فقط خودشون خوشگل با ...

شمل اولش حس نکردید زشت شده باشه یا فاصله بین لبو بینی زیاده یا نامتقارن بودن بینی

2805