2777
2789
چه ربطی به ریپلای داره؟؟شما دوست داری جو سازی کنی اگه ریپلای داشت هم یه حرف دیگه میزدی لطف کن اگه با ...

خب منم نظرمو گفتم و رفتم...

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop
😂😁 خودشو با ما اشتباه گرفته

@niniyar_2    

@niniyar_1    

@niniyar_3    

@niniyar_5    

رسیدگی کنید دارن توهین میکنن یکی میگه گوشاش درازه اینم میگه خودشو با ما اشتباه گرفته 

حال من خوب است،اما با تو بهتر می‌شوم...آخ تا می بینمت،یک جور دیگر میشوم :) ....................... اسم و فامیل فیک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه ربطی به ریپلای داره؟؟شما دوست داری جو سازی کنی اگه ریپلای داشت هم یه حرف دیگه میزدی لطف کن اگه با ...

راست میگه بنده خدا 

جفتتون سرضرب هی جواب چت همدیگه رو دادین 

کی وقت کرد ک از pvتو بره بیرون و زنگ بزنه و حرف بزنه و باز بیاد واسه تو تایپ کنه و .....

دیگه خیلی دستش تند باشه حداقل 2,3دقیقه زمان میبره🥴🥴🥴🥴

انشاءالله که همینطوره که شما میگی ولی چرا تو چت جواب دادنهاتون هر کدوم به فاصله یکی دو دقیقه هست🤔این صحبت کوتاه توی یک دقیقه باید تموم میشد نه اینکه ساعت یازده و چهار دقیقه شروع شده تا یازده و بیست دقیقه طول کشیده😏

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷
والا به نظرم بهش ربط نداشت که اومده پیش اسی یانهالبته نمیشه به مادرشم چیزی گفت

میدونی اون مامانای ک خیلی بچه هاشونو لوس کردن بچه هام زیادی وابسته و نزدیکن همین میشه بعدا شاید الانم برا اسی جذابه ولی جلو تر ک بره زندگی مشترک بشه و تنهایی باشه یه سری چیزا اذیت میکنه البته یکی مثل اون آدمای قدیم باشه ک با همچی می‌ساخته اینم تحمل میکنه

کاربری دست دونفره 
راست میگه بنده خدا جفتتون سرضرب هی جواب چت همدیگه رو دادین کی وقت کرد ک از pvتو بره بیرون و زنگ بزنه ...

عزیزم دقت کنی هم ۲ ۳ دقیقه تا جواب منو داده طول کشیده 

عزیزم مادرشوهر من سنش بالا نیست 

چندساله هم گوشی هوشمند داره دیگه طبیعیه دستش راه افتاده باشه

حال من خوب است،اما با تو بهتر می‌شوم...آخ تا می بینمت،یک جور دیگر میشوم :) ....................... اسم و فامیل فیک
راست میگه بنده خدا جفتتون سرضرب هی جواب چت همدیگه رو دادین کی وقت کرد ک از pvتو بره بیرون و زنگ بزنه ...

عزیزم دقت کن هر سوال جوابی یک الی دو دقیقه طول کشیده🤭

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷
ووووی اسی چقدر سفتی حالا هرکی یچی گفتهبیخیال بابا ناراحت نکن خودتو

من چندبار نادیده گرفتم اما از اول مدام توهین کردن

2810