2777
2789
عنوان

اگه شکست عشقی خوردی بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 49 پست
این حرفتون یه قدرت بزرگه ولی من هنوز به این قدرت نرسیدم :(

تا وقتی چکش میکنی پیگیرشی نمیتونی خطتو خاموش کن تموم راهای ارتباطیتو قط کن با خدا خرف بزن و فرصت اشنایی با ادمای جدیدتر سعی کن تفریح کنی با ادمای جدید 

چهارسال نباشه اثلا ده سال باشه هیچی جز مرگ نمیتونه یه فردو از شما بگیره اگه نیست نخواستت اگه خاطره خ ...

ایشون اصلا از حس من خبر نداشت

منم بنا به دلایلی به ایشون نگفتم 

الانم هر دو مجردیمم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🥶🥶🥶🥶🥶خدای من چ حافظه ای داری شما...

😂موارد اینطوری خوب یادم میمونه

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡  
ایشون اصلا از حس من خبر نداشتمنم بنا به دلایلی به ایشون نگفتم الانم هر دو مجردیمم🥲

اینجور ک بهتره چون فرصت ندادی ادمای جدیدی بیان تو زندگیت یا همش جلو چشته برای همین اذیت نیشی

به نظر من اگه خیلی گیرین رو طرف یبار پیام بدین بهش بزارین اون روش ببینید و از چشتون بیافته من خودم د ...

اینم نامزد کرده داستان داره حالا اینکه اگه واقعا میخواستم نامزد نمی‌کرد همشو می‌دونم فقط دلم میخواد بیاد انتقام مو ازش بگیرم 

ایشون اصلا از حس من خبر نداشتمنم بنا به دلایلی به ایشون نگفتم الانم هر دو مجردیمم🥲

اگه جنبه و شعور داره بهش بگو

ممکن روزی پشیمون بشی از نگفتن

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡  
من این تجربه کردم میتونم بگم واقعا حس میکنی قلبت ترک خورده

خیلی بد بود خیلی 

گفت سرکارش گذاشتم کلی از ظاهرم ایراد گرفت انگار قلبم خرد شده هیچی ازش دیگه نمونده 

بهم دروغ گفت گفت خانوادم نمیخوانت و کلی چیز دیگه دیگه هیچی از قلبم نمونده هیچی فقط نفرینش میکنم 

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
اگه بفهمم چجوری شارژش شو بسوزونم 😑😂خیلی وقت بود بهش فک نمی‌کردم ولی نمی‌دونم چرا یهو میاد ذهنم

طبیعیه من کامل میفهممت ولی بدون وقتی داری عمرت تلف میکنی اون دنبال اینه یه جا دیگه رل بزنه یبارم تو فکرش نمیاد

کسی که بخادت نمیره یه روز بدونت تحمل نمیکنه

من حتی اکسم بهم پیام میداد دوران کات میگفتم نگا ببین دوستم داره حتی اونم از سرگرمیش بود

🧚🏻‍♀️🪸🪷🪺🧞‍♂️🧘🏼‍♀️🌱👄💄👰‍♀️👠💍🦄🦋🪼🐳🪽🪴🐚🍒🍑🥝🍟🍕🍰🎂🍫🥜🎨🏝️🧸🩵🇱🇷

خاطرات بد ازش رو بنویسید و مرور کنید  چون به طور اتوماتیک مغز به یاد نمیاره

برای من خیلی چیزا بعدش یادم اومد که باعث شد متنفر شم ازش 

🧚🏻‍♀️🪸🪷🪺🧞‍♂️🧘🏼‍♀️🌱👄💄👰‍♀️👠💍🦄🦋🪼🐳🪽🪴🐚🍒🍑🥝🍟🍕🍰🎂🍫🥜🎨🏝️🧸🩵🇱🇷

مثلا شما زبان و موسیقی ادامه بدین خیلی موفق میشین

مرسی🌷

اگه جنبه و شعور داره بهش بگوممکن روزی پشیمون بشی از نگفتن

ادم‌با شعوریه 

منتها چون تو این فرهنگ بزرگ شده 

می ترسم فک کنه بی حیام :|

یا رفتم دانشگاه و محیط جدید 

بی پروا شدم خودم از یه پسر درخواست میکنم .

من گاهی که دلم میگیره برای انگیزه اونموقعم ،با خودم به بدی های طرف فکر میکنم ،خصوصا بدیهای بزرگش مثل تهدید به خیانت ،تهدید به جدا کردن از بچه آینده و هزارتا بدی دیگه