2777
2789

سلام حالم خیلی بده نسل ماها همه چی برامون شده ارزو 

منو همسرم جفتمون شاغلیم از صبح تاشب داریم میدوییم بچه هم نداریم .. 

من اول هر فصل یه دست لباس میخرم ولی انقدر جنسا الکی شده که تا سال بعد نمیمونن 

مهمونی دعوت بودم ۳ تومن پس انداز داشتم مثلا رفتم بازار فقط یه کیفو کفش تونستم بخرم .. 

نه شومیزی ک میخواستم نه مانتو نه شال ... 

حتی ی شال خواستم بخرم گفت نهصد گذاشتمش سر جاش 

شما چطوری با این گرونی کنار میاید ... من امروز خیلی دلم گرفت هر چی میخرم عذاب وجدان میگیرم چرا گرونه ...

هر ماه دوسه تومن برای خودم میزارم کنار ولی به هیچی نمیرسه فقط لیزر و ابرسان 🥴

خب باید ببینی کجا اضافی خرج میکنی که پس انداز و برکت نداری. 

خرج اضافی رو حذف کن،  معقولانه خرج کن،  پس انداز هم میکنی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

شال از سایت بخر خیلی ارزون تره

درحد ۱۰۰ ۲۰۰ ۳۰۰ ۴۰۰ 

بهترین شال ها 

من همیشه از سایت نیل اسکارفت میخرم همه عاشق شالم میشن خاص و زیبا هستن

بازار خیلی گرونه من کفش فقط از بازار میخرم چون مجبورم

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

شال ارزونتر بر میداشتی

من خودم همین عصر رفتم یه لباس گرفتم ۵۵۰

یه سارافون بلنده جنس ابرو بادی یه رویه هم داره

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

من دو روز پیش سه تا مانتو و یه کفش تابستونی خریدم ۱۶۰۰ یه خورده بگرد جاهای گرون نرو میتونی بخری جنس خوبم گیرت میاد فقط جاهای الکی گرون نرو به بهانه جنس خوب داشتن من مانتدهایی خریدم جنس عالی 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

اره واقعا خیلی گرونه همه چی..من از ی خانومی جنس میخرم کلا لباسامو ازش میخرم..قسطی 

الان ۴۸ ملیون مونده از حسابم..ماهی ۳ تومن بش میدم 

خداروشکر این هس وگرن نمیشد چیزی بخریم😁🫠

عجبا

حقیقته. 😊

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

2810