2777
2789
عنوان

کسیو دیدین وسط تحصیل مهاجرت کنه

93 بازدید | 6 پست

بچه ها کسیو از دوستاتون یا اشناهاتون دیدید که وسط تحصیل مهاجرت کرده باشه؟  قبل از اینکه درسش کامل تموم بشه و مدرک بگیره منظورمه. اخه یکی بود دختره بعد از کلی سختی پزشکی دانشگاه تهران قبول شد و همون سالی که قبول شد چندماه بعد مهاجرت کرد المان. الان یعنی با قبولی کنکور ایران میتونه اونجا ادامه تحصیل بده؟  کسی میدونه چجوری بوده و ایا شدنیه یا نه

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

داداش منم پزشکی میخوند ایران مهاجرت کرد امارات

الانم‌اونجا داره پزشکی میخونه

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹
از فامیلا رفت فراتسه درسشم تموم نشده بود حالا نمیدونم چطور دقیقا

اخه این کلی تلاش کرد تا پزشکی بیاره و همون سالی که پزشکی اورد رفت المان الان اونجاهم پزشکی میخونه ولی اخه مگه کنکور ایران معتبره؟ 

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋
داداش منم پزشکی میخوند ایران مهاجرت کرد اماراتالانم‌اونجا داره پزشکی میخونه

ترم چند بود عزیزم؟ و توی امارات از اول شروع کرد یا از ادامه