2777
2789

سلام 

۳۲ هفته ام . قند ناشتام ۱۰۴ و ۲ ساعت بعد ۱۵۸ 

رژیم داشتم و قرص متفورمین داده بود دکتر . با کلی رعایت این شده . قبلش ک قرص نمیخوردم قند ۲ ساعت بعدم ۱۳۸ بود 

الان باید چیکار کنم خیلی از انسولین بدم میاد

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جمله ی آخرت فقط

خیلی میترسم از هرچی سوزن و امپول و اینجور چیزاس بخدا هر ۲ هفته میرم ازمایش خون خسته شدم از سوزن سوزن شدن

خیلی میترسم از هرچی سوزن و امپول و اینجور چیزاس بخدا هر ۲ هفته میرم ازمایش خون خسته شدم از سوزن سوزن ...

این سوزن‌اون سوزن نیست

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

فک کنم انسولین باید بزنی بالاست... انسولین ببزنی بهتر تا خدایی نکرده برا بچه مشکلی پیش بیاد پیش متخصص داخلی برو نظرش بپرس 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

شنبه وقت دارم میدونم برم میفرستم دکتر غدد و انسولین تجویز میکنه . نمیدونم چیکار کنم

دکتر کلی درس خونده مریض داشته پس میگه انسولین بگو باشه

اگر هم دکتر تو قبول نداری یک دکتر دیگه پیدا کن

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
میشه عکس برنامه رژیمیتو بفرستی ممنون میشم چون من هم باردارم و از دیابت بارداری میترسم

رژیم فقط حذف قندیجات . میوه های قند دار ممنوع . برنج ۸ تا ۱۰ قاشق . نون فقط سبوسدار کف دست . سس ابمیوه شکلات کیک شیرینی موز اینا ممنوع 

شیر میوه سبزیجات در روز باید مصرف کنی

فک کنم انسولین باید بزنی بالاست... انسولین ببزنی بهتر تا خدایی نکرده برا بچه مشکلی پیش بیاد پیش متخص ...

اره دکترم گف اگ دفه بعد ازمایشت بیشتر از ۱۳۰ باشه باید تجویز کنم

دکتر کلی درس خونده مریض داشته پس میگه انسولین بگو باشهاگر هم دکتر تو قبول نداری یک دکتر دیگه پیدا کن

ن عزیزم‌منظورم‌اینه با داروی گیاهی چیزی نمیشه ؟؟؟

من اصلا کاری با خانم باردار نداشتم و ندارم خودم سوگ داشتم حسودی همینه دیگه ..... من بعد از اون دو تا ...

ینی چی عزیزم