2777
2789

بله همه میگفتن نکن برمیگرده برنگشت خیلی راضیم

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اولش قهوه ای شد چند روز بعدش زخمش ریختچه کرمی بهت داده؟

اره اولش جاش زخم شد بعد دوسه روز ریخت

والا من حدود ۸ سالی میشه رفتم کرمش یادم نیس ولی گف مدام ضدافتاب پریم بزن

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
2805
اره اولش جاش زخم شد بعد دوسه روز ریختوالا من حدود ۸ سالی میشه رفتم کرمش یادم نیس ولی گف مدام ضدافتاب ...

الان منم رفتم فقط تست دوتا لک پررنگ ولی هنوز زخمش نریخته میترسم بمونه

الان منم رفتم فقط تست دوتا لک پررنگ ولی هنوز زخمش نریخته میترسم بمونه

نه اگ دکترت خوب باشه نمیمونع 

من دوسال پیش یه خال داشتم رفتم لیزر اون نیوفتاد بیشتر پر رنگ تر شد از اون موقع نرفتم ولی کک مکام کلا رفتن

نه اگ دکترت خوب باشه نمیمونع من دوسال پیش یه خال داشتم رفتم لیزر اون نیوفتاد بیشتر پر رنگ تر شد از ا ...

دکترم خوبه خواهرم رفته قبلا پیشش ولی میترسم زخم نریزه اخه پوست با پوستم فرق میکنه