2777
2789
عنوان

کنکوریا میشه کمکم کنین

32 بازدید | 3 پست

من بخاطر کم کردن هزینه هام فقط کتاب واسه درسو تخصصیم گرفتم و یدونه کلاس ریاضی استاد کرمی

ینی نخواستم سرمو با کلاس شلوغ کنم

یدونه ازمون ماز هم گرفتم

واسه ۳ درس تخصصی دیگه کلاس نگرفتم ریاضی چون حس کردم شاید ضعیف بشم نیمدونم درحالی که معدلم ۲۰ شد نهم دارم میرم دهم

بنظرتون میتونم تو اون ۳ درس با کتاب و استمرار موفق بشم؟

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه

من اگه بودم اگه وقتش رو هم داشتم ۴ تا درس اختصاصی رو میگرفتم، چون منم میخواستم با درسنامه بخونم وخوندم ولی خوندنم بدرد عمم هم نخورد و همینجوری درسا تلنبار شد تا دوازدهم و بعد پشت کنکور ، معلمای مدرسه هم چرت و پرت میگفتن 

با درسنامه باید خیلی زور بزنی تا بفهمی آخرم ممکنه مفهومی کامل متوجه نشی، خرج کردن برای درس و کنکورت ضرر نیست، یه سوده که  بعدا و موقع انتخاب رشته متوجه اش میشی

باز هرطور خودت صلاح میدونی ، بازم از بقیه بپرس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من کنکوری نیستم پارسال بودم

اما آره میتونی بنظرم ویدیو اموزشی برای کسی ک توی ی درس میدونه ضعیفه خوبه اگرنه حتی میتونه وقت تلف کردن باشه (بخصوص دوازدهمیا ک وقتشون کمه)شما ببین با درسنامه و کتاب میتونی خوب پیش بری تست خوب بزنی و نمرهای خوب بگیری ک اگر شد ک عالی نشد میتونی واسه ثبت نام کلاسا تصمیم گیری کنی از اونجایی ک دهمی هستی وقتم دادی واسه دیدن

بخند