2777
2789

یکم حالم عوض شه بیایم یکم ویژگیای مثبتتون رو بگین

تو هر تاپیک یکی ویژگی مثبت بگین 

یکی از علتایی ک موفقیت یا خوشبخت 

یکی از چیزای یک ب دست اوردین 

یکی از چیزایی ک بابتش تعریف میکنن ازتون

تینا۲۲ساله دانشجوی رشت و دریا، یه سگ هاسکی دارم به اسم  تابستون که بچمه🦁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صبور و خوش اخلاقم با منطق حرف میزنم اصلا قهر قهرو نیستم از پوستم و لبم‌تعریف میکنن و اینگه کمتر پیش میاد بخوام تو عصبانیت صدامو بالا ببرم طوری که یبار داد زدم داداش هام یساعت زل زدن که این تویی داد زدی بریم شیرینی پخش کنیم😂😂😂😂

میگن نازم و خودمم جز الان بهش باور دارم 

الان فک میکنم صورتم خیلی گندس و پیشونیم و گونه هام و ...

یکی از شبای قدر که بود برای اولین بار ۱۰۰ رکعت نماز خوندم و به بابام گفتم و بابام گفت بهت افتخار میک ...

حس قشنگیه... 

اینکه واقعا آدم حس کنه بهش افتخار میکنن خانوادش

یکی از علت‌های موفقیت تلاش بی ثمر در اوج ناامیدی 

علت خوشبختیمم وجود همسر مهربان و خوش اخلاق

خیلی چیزا بدست آوردم که برمی‌گرده به تلاشم که موقعیتم  تغییر کرد و با اون‌موقعیت خوبی که‌پیدا کردم شرایط زندگیم سامان پیدا کرد و خداروشکر الان راضیم هر چند بازم ما در حال تلاشیم اما شیرینترینش خونه خریدن بود هر چند جای تاپی نیس ولی خب داخل اون خونه احساس خوبی دارم 

بیشتر بخاطر زیبایی و خوش تیپ بودن یا  آراسته بودنمه  ولی من خودمو آدم معمولی خیلی مواقع حس میکنم خیلیم زشتم 

تلاش و پشتکارمم بهم خیلی میگن 

صبور و خوش اخلاقم با منطق حرف میزنم اصلا قهر قهرو نیستم از پوستم و لبم‌تعریف میکنن و اینگه کمتر پیش ...

من کلا عصبانیتم با نیش و کنایس کلا نمیتونم واکنش فیزیکی و صدا و .. .داشته باشم🥲🥲😂

مهربونم و دلسوزم و معمولا و تا یک جاهایی درد یکسری افراد و با اینکه خودم نچشیدم میتونم درک کنم و همدرد خوبی برای همدلی با افراد هستم و اگه کسی قلبمو بشکنه نه همیشه اما معمولا سعی میکنم ببخشمش و سعی میکنم تو این دورانی که مردم ناراحت هستن بیشتر با خوش رویی با بقیه باشم و سعی میکنم کسی و سریع قضاوت نکنم و ناراحتشون نکنم 

حالا تهش صلوات بفرستین چشم نشم 😂 یهو تغییر کنم 

صبور و خوش اخلاقم با منطق حرف میزنم اصلا قهر قهرو نیستم از پوستم و لبم‌تعریف میکنن و اینگه کمتر پیش ...

وای خیلی خوب بود توصیفت🤣🤣 چن سالته بر عکس من خیلی عصبی میشم خیلی دختر شاد و پرانرژی  بودم ولی الان متاسفانه کمتر شادی قبلیمو دارم 

میشه بدونم‌چن سالته و چه جوری آدم آرومی هستی