2777
2789

رفته بودم ان تی خداروشکر جواب سونو خوب بود فقط جفتم پایین بود جواب ازمایش هم هنوز نیومده اومد گفت رفتی سونو چطور بود گفتم سونو خوب بود گفت پس جنسیت گفتم مشخص نبود هرچی خدا بخواد سالم باشخ شکرش (حالا دکتر ب من گفت شاید دختر باشه ولی احتمال میدم مطمئن نیستم ) شوهرمم با ذوق عکس سونو رو اورد نشون داد دیدم گفت انشالله که سالمه و پسر!!!! منم بهم برخورد گفتم ما فقط سلامتی برامون مهمه اتفاقا شوهرمم دختر دوست داره دیدم باصدا بلند زد زیر خنده ازش متنفرشدم   دیدم گفت آش نذر کردم سالم باشه و پسرباشه نمیخواستمم باهاش بحث ادامه بدم چیزی نگفتم دوباره گفت تو از قیافه ات پیداس پسر میزایی  گفتم تواین دوره فرقی نداره گفت پسر من یکیه !! ب خدا قسم خواستم بهش بگم من با خمیر بازی درستش نکردم که جنسیت شو خودم براش بذارم  تو کار خداهم نمیشه دخالت کرد اگ تو میتونستی براش داداش میوردی ک تنها نباشه باز گفتم ولش کن ب نظرتون اگ جنسیت قطعی دختر شد و چیزی گفت چی بگم بهش که رابطه ام کلا قطع کنم باهاش من تو گروه خانوادگی خودمون همش از جنسیت میگفتن لفت دادم بفکر سلامتیشم بعد اینا دنبال  جنسیت هستن دارن حالمو بهم میزنن 

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  

ببین واقعیتش این جور آدما بیشتر از این نمیفهمن حالا تو گذشته به احتمال زیاد تحقیر شدن بابت بچه یا برعکس زیاد بهشون بها دادن یا هر دلیل دیگه

جنگ کردن و متقاعد کردن این آدما ته نداره ، بی تفاوت بودن بهتره یا نهایت گفتن تا خدا چی بخواد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین واقعیتش این جور آدما بیشتر از این نمیفهمن حالا تو گذشته به احتمال زیاد تحقیر شدن بابت بچه یا بر ...

خب همینو گفتم ولی نمیفهمه 

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه