2777
2789

میخوایم اثاث کشی کنیم خونمون رو عوض کنیم، برای جمع کردن وسایل خونه از آشپزخونه شروع کنم یا از اتاق خواب ها؟؟

🌺یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا ان شاءالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍.                💕ان شاءالله به امید خدا یه روزی امضام این بشه: و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم/ بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت.       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آشپزخانه اگر نیان فحشمون بدن دوستان

چرا فحش؟

🌺یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا ان شاءالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍.                💕ان شاءالله به امید خدا یه روزی امضام این بشه: و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم/ بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت.       

از وسایل و ظرفای مهمونی مثل چنیا و کریستال های که روز عادی به دردت نمیخوره 

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

چجوری اینقد تونستی وزن کنی؟

چیکار کردی از چه روشی استفاده کردی و چه مدت تونستی به این وزن برسی؟

مشخصه از تاپیک دعوا داری میای چشت ترسیده 😁🥲

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

چجوری اینقد تونستی وزن کنی؟چیکار کردی از چه روشی استفاده کردی و چه مدت تونستی به این وزن برسی؟

توی ۶ ماه 

برنج و شکر و نون سفید کلااااا مطلقاااااا حذف کردم

من از ۷۵ شدم ۵۵ ممنونم خدای مهربونم
توی ۶ ماه برنج و شکر و نون سفید کلااااا مطلقاااااا حذف کردم

وای چه سخت

چی میخوردی پس؟

توی ۶ ماه برنج و شکر و نون سفید کلااااا مطلقاااااا حذف کردم

پس چی خوردی

رژیمت چی بود

ورزش هم داشتی

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻