2777
2789
عنوان

احساس گناه دارم حس میکنم یه دخترخیابونی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 30 پست
تو باز خوبه با دوتا اینطوری بودیمن هرشب تو این سایتا ک پره مرد هرزس....منم شدیدا احساس گناه میکنم..ی ...

یه مدت اینترنت نخر

به زن هایی فک کن که دارن با سختی با این مردها زندگی میکنن و اینا میان تو سایت ها ....

من مات شدم...مات همان لحظه که تو میرفتی...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نوجوونی و خامی ..از الان به فکر آینده باش ..گذشته رو باید درس گرفت انسان تا اشتباه نکنه نمیتونه راه ...

هر شب بهش فکر میکنم که چرا خودمو کوچیک کردم چرا هر چی گفتن انجام دادم هر شب از مغزم میگذره هیچکدوم از اطرافیان نمیدونن چقدر کثیفم من تو واقعیت اینطوری نیستم ذاتم هم فک کنم این مدلی نیس چون هر بار اینکار و کردم بعدش گ یه و حس گناهی...

ببین دستگاه خدا اینطوریه که لازم نیست کاری بکنی یا چیزی بگی که توبه حساب بشه. همون لحظه که تو دلت بگی ای دل غافل این چه اشتباهی بود کردم و تصمیم بگیری دیگه تکرارش نکنی جوری می بخشتت که انگار اون اتفاق هیچوقت رخ نداده.

از خودم نمیگما واقعیته😁

پس الکی خودتو سرزنش نکن 

همه ما تو زندگیمون گاف هایی دادیم مهم اینه که درس های لازم رو ازش گرفته باشی❤️

به مو می رسه ولی پاره... نوچ😁❤️
یه مدت اینترنت نخربه زن هایی فک کن که دارن با سختی با این مردها زندگی میکنن و اینا میان تو سایت ها . ...

الان نمیرم دیگ

ولی همون گذشته نحسم باهامه

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
هر شب بهش فکر میکنم که چرا خودمو کوچیک کردم چرا هر چی گفتن انجام دادم هر شب از مغزم میگذره هیچکدوم ا ...

با فکر کردن چیزی درست نمیشه گفتم که توبه کن از تهه دلت به خدا وصل شو تمام اینا از یادت می‌ره ..نماز بخون مطمئن باش خدا خیلی بزرگه میبخشه اگه توبه کنی فقط باید دلت صاف کنی و از تههه دلت و از اعماق وجودت طلب بخشش کنی از خدای بزرگ  

خوشحال باش که تونستی تغییر کنی

اخه از اول اینجوری نبودم کخ تغییر کنم 

اون زمان نمیدونم چم شده بود 

شاید نوجوانی...

خانوادم خیلی خوب و ابرومندن ولی من کمبود محبت داشتم دوس داشتم رضاست پسرارو جلب کنم ب هر روشی

ببین دستگاه خدا اینطوریه که لازم نیست کاری بکنی یا چیزی بگی که توبه حساب بشه. همون لحظه که تو دلت بگ ...

درس گرفتم ولی همون افسردگی و حس بد که باهامه...

حتی اونموقع هم افسردگی شدید داشتم..

مخم الانته که از کارات به شدت پشیمونی و این پشیمونی یعنی توبه ، توبه ی انسان های نادم و پشیمون هم که ...

انجام نمیدم ولی همون افسردگی و حس بد که باهامه...

حتی اونموقع هم افسردگی شدید داشتم..

هیچ‌وقت از‌کارم خوشحال نبودم و باز انجام می‌دادم اخه چرااا

2810