بی دلیل بدنم کوفته میشه گریه میکنم دلشوره دارم بیقرارم فکروخیال بی ربط دارم....توروخدا خدایااااااااا چرا نمیزاری زندگی کنم راحت...الان یکسال بیشتره عذاب میکشم از یه سرگیجه شروع شد بعدش همش سرم گیج ومنگ بود حس افتادن داشتم دیگه بعدش الان بیقرارم همش یه حال عجیبی دارم هیچی شادم نمیکنه....چکاب دادم سی تی سر دادم نوارگوش نوارقلب همش سالمه....فقط تیرویید کم کار دارم که اونم با روزی نصف قرص نرماله.....توروخدا هرکس تجربه دارم کمکم کنه توروخدا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره گلم کمپ مهندسی دارن من بارها رفتم یه خونه مجهز مبله بهشون میدن با خرج خوردخوراک،مثلا یه خونه سه خوابه ۴تا مهندس توش زندگی میکنن ،صبح تا عصر که پالایشگاه هستن بعدش خونه،البته شرایط عسلویه اینجوریه
میفهمم چون منم دچار همین تبعیض از طرف خانواده م هستم ولی با این تفاوت که بین من و اون خواهرم که اون ...
چقد بد،خیلی درد ناکه خیلی،من ازدواج دوممه ،۱۴سال بایه معتاد زندگی کردم خدا میدونه به مرگ رسیدم ولی خوتوادم انگار نه انگار حالا اگه پسرا یه سردردبگیرن جونشون فداشون میکنن