2777
2789
عنوان

توروخدا قسم یکی به داد من برسه خدایااااااااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 123 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمیرم الهی چقد طول کشیده.شوهرت ولت نکرد؟من اون دوران شوهرم باهام بد شده بود چون بیماری رو نمیشناختیم ...

خدا لعنتش کنه بخاطر اون حرومزاده اینجوری شدم بعد۱۴سال با یه بچه طلاق گرفتم به محض اینکه خونه دارشدم فهمیدم معتاده زن بازه سکوت کردم خودمو مریض کردم مدام دکتر بودم میگفتن سرطان معده داری نمی‌فهمیدند پانیکه ،تا مبتلا نشی دردش نمیفهمی 

توروخدا خواهر الان کامل خوب شدید؟

آره عزیزم حالم خیلی خوبه میگم‌ که فقط یه آدمی هست هروقت قراره ببینمش حالم بد میشه ولی دیگه عالیم خداروشکر😍نگران نباش برو دکتر فقط مواظب باش داروی ایرانی بهت نده هرچی داد خارجیشو بخر چون ایرانی هاش حالتو وحشتناک بد تر میکنه 

خوبم گلم پرانول و فلوکستین میخورم ورزش میکنم آدمای سمی حذف کردم آرامش دارم

توروخدا یعنی ربطی به تیروییدم نداره؟؟من نسبت به اوایلم بهتر شدم اما امشب باز کیپ شدم وگرنه کردم بغض دارم بی دلیل

آره عزیزم حالم خیلی خوبه میگم‌ که فقط یه آدمی هست هروقت قراره ببینمش حالم بد میشه ولی دیگه عالیم خدا ...

توروخدا خواهر یعنی ربطی به تیروییدم نداره؟؟رفتم دارو سرترالین دادن بدترم کرد نخوردم....الان نسبت به اوایل بهترم اما امشب بد جور گریم میومد بی دلیل

مشکل چی داری؟؟الان دارو چی میخوری؟

یه نفر هست قراره ببینمش حالم بد میشه 

الان چیزی نمیخورم 

قبلا که خیلی بد بودم دپاکین و آسنترا و پروپرانونول میخوردم

دپاکین ایرانیش رهاکین یا سدیم والپروات هست

و آسنترا ایرانیش سرترالین هست مواظب باش نخوری

الان که بهترم و فقط گاهی بد میشم لووسر و لایریور بهم داده ولی نمیخورم هروقت میخام اون آدم را ببینم میخورم😅

توروخدا یعنی ربطی به تیروییدم نداره؟؟من نسبت به اوایلم بهتر شدم اما امشب باز کیپ شدم وگرنه کردم بغض ...

گلم ربطی نداره کلا این بیماری انقد روحت درگیر میکنه که روی جسم اثر میزاره مثلا علائم گوارشی داری ولی معدت سالمه علائم قلبی داری ولی قلبت سالمه کلا جسمت سالمه روحت انگار سرطان داره ،تراپی کن تنها نمون خوب میشی عزیزم

گلم ربطی نداره کلا این بیماری انقد روحت درگیر میکنه که روی جسم اثر میزاره مثلا علائم گوارشی داری ولی ...

پناه برخدا...من فقط وقتایی که میخام برم مهمونی یا جایی دلشوره میگیرم...وفقط وفقط فکرم پیش تیروییدم می‌ره همش میگم مال اونه وتا ابد اینجورم وعذاب میکشم

توروخدا خواهر یعنی ربطی به تیروییدم نداره؟؟رفتم دارو سرترالین دادن بدترم کرد نخوردم....الان نسبت به ...

نه ربطی نداره گلم 

سرترالین نخور اگه برات تجویز کردند برو خارجیشو بخر آسنترا و بخور بهتر میشی 

خدارو شکر...الان راحت همه جا میری مهمونی وبازار واینا؟؟

اره بیخیال شدم جالب که وابستگی شدید به خونوادم داشتم الان ندارم اومدم شهر غریب زندگی میکنم گذشته بدی داشتم خونوادم گذاشتم کنار ۶ساله دوباره ازدواج کردم شهر غریب تنهام