2777
2789

من خودمم مثه سگ میترسم

ولی این فیلم بیبدنو دیدم یه سوالی واسم پیش اومد

چجوری جسدو تیکه تیکه میکنن

ینی منظورم اینه استخونو میشه با چاقو و قمه خورد کرد؟

سوالم چندش آور ولی واقعا سواله

بهش فکر میکنم وحشتم میگیره که چه قاتلای جانی ای وجود دارن بدبخت غزاله چی کشیده خدا میدونه خدارحمتش کنه

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

اون ک از قبل مرده. و مطمنن پدر و پسر باهم تیکه تیکه ش کردن. فیلمشو هنوز ندیدم ولی پروندشو چندسال پیش ک اعدامش کردن خونده بودم. خدا لعنتش کنه ب خیال اینکه جسدی نیست و رضایت میدن درس خوند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودمون استخونو با ساطور خورد میکنیم مگه نه؟ :

خیلی کار وحشتناکیه واقن

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
اون ک از قبل مرده. و مطمنن پدر و پسر باهم تیکه تیکه ش کردن. فیلمشو هنوز ندیدم ولی پروندشو چندسال پیش ...

واقعا پدره هم دستش تو کار بوده؟

قطعا اون از پسره جانی تر بوده

بدبخت غزاله چی گذشت به دختر مردم

واقعا پدره هم دستش تو کار بوده؟قطعا اون از پسره جانی تر بودهبدبخت غزاله چی گذشت به دختر مردم

خب بنظرت خودش تنهایی عقلش میرسید. اون قظعا هولش داده و اون مرده . ولی خودش تنهایی نمیتونست هم تیکه تیکه کنه هم صحنه رو تمییز کنه. قطعا از خونوادش کمک خواسته. اگه پای یکی دیگه در میون نبود. چرا تا پای طناب دار اعتراف نکرد بالاخره ک میمرد پس باید میگفت‌ .چون اونا گفتن جای جسدو بگی میبخشیم. چرا نگفته؟ چون ی همدست داشته. چرا با همدستش نتونستن مشورت کنن جای جنازه رو بگن ؟ چون انقدر بدنشو تیکه تیکه و نابود کرده بودن ک هیچی ازش پیدا نمیشد. خدالعنتشون کنه

خب بنظرت خودش تنهایی عقلش میرسید. اون قظعا هولش داده و اون مرده . ولی خودش تنهایی نمیتونست هم تیکه ت ...

وای خدا میذونی درد قصه کجاست

اینکه غزاله اولیش نبوده اخریشم نیس