2777
2789
font color> =orange>
سلام خانوما و مامانای عزیز
امیدوارم تو این گرمای تابستون دلاتون از هوا گرم تر باشه،
واقعیتش شوهرم تصمیم گرفته، کنار کار اداره اش یک کار دیگه هم انجام بده،
خواستم خدمتتون بگم اگه کار ترجمه دارین(مقاله، ، راهنمای لوازم الکتریکی،بروشور دارو، و... ) به ما بگین، قول میدیم برای نی نی سایتیا سفارشی و با تخفیف انجام بده.
اگه تو جستجوی منابع یا دسترسی به مقالات پولی از اینترنت موندین باز هم به ما مراجعه کنین
کار تایپ هم انجام میدیم.
بازم میگم برای نی نی سایتیای عزیز با تخفیف ویژه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ستایش عزیز
همسرم دوره های فنون ترجمه بر اساس گرامر گشتاری رو گذرونده
و تجربه ترجمه تو حیطه های مختلف رو داره
اگه دوس داشتین می تونین یک پاراگراف به عنوان تست بذارین تا بهش بدم ترجمه کنه
سلام الهام جون
من مشتری زیاد دارم چون خودم مدرس دانشگاهم. خودم هم کلاس های فن ترجمه دکتر آموخته رفتم و تخصص اصلیم ترجمه متون آمار
و نگارش کل پایان نامه های ارشد و دکتری. وقت ترجمه ندارم ولی مشتری خیلی زیاد دارم
اگه از کار همسرتون مطمئن بشم بچه ها رو معرفی میکنم.
سلام آیلا جون
همسرم هم کلاسای دکتر آموخته رفته
به دیتابیسهای پولی مثل الزویر و... هم دسترسی داره و مدرک مدرسی این دیتابیس ها رو داره بنابرین تو زمینه یافتن منابع هم خیلی تبحر داره
من شمارشو واست ایمیل می کنم
اگر خواستی از جزئیات کارش مطلع بشی صبح تماس بگیر
hgi الهام جان ایمیل را لطفا برام ارسال کنین. قسمتهایی را ترجمه کنین کارتون ببینم عزیزم عالی باشه ترجمه زیااااااااااااااااااد دارم.
ق راستی قیمتهاتون به چه صورته؟؟؟ در حالت انگلیسی به فارسی و هم فارسی به انگلیسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام ستایش جان
ایمیل خودم elham_ba62@yahoo.com
شماره تماس همسرم را هم به ایمیلت ارسال می کنم گلم چون اطلاعات مربوط به قیمت و این حرفارو خودش بهتر می دونه من فقط کار تایپ می کنم
دوستان دیگه کس دیگه ای نبووووووووود
دفترچه راهنمای لوازم خانگی
بروشور داروهای خارجی ترجمههههههههههههه میکنیم
تایپ می کنیم
تو تهیه مقاله و پروژه هاتون کمک میکنییییییییییییییییییییییییم
دوستان دیگه کس دیگه ای نبووووووووود
دفترچه راهنمای لوازم خانگی
بروشور داروهای خارجی ترجمههههههههههههه میکنیم
تایپ می کنیم
تو تهیه مقاله و پروژه هاتون کمک میکنییییییییییییییییییییییییم
2810