یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
امروز، همه ی چیزهای پاک و دلپسند برای شما حلال شده است، و طعام اهل کتاب برای شما حلال است و طعام شما نیز برای آنان حلال است. و (ازدواج با) زنان پاکدامن و با ایمان و نیز زنان پاکدامن از کسانی که پیش از شما به آنان کتاب آسمانی داده شده مانعی ندارد. در صورتی که مهریه زنان را بپردازید وپاکدامن باشید نه زناکار، و نه دوست گیرنده ی پنهانی (و نامشروع) و هر کس به ایمان خود کفر ورزد، قطعاً عمل او تباه شده و او در آخرت از زیانکاران است.
سوره مائده آیه ۵
هرگز امیدت را از دست نده. هنگامی که خورشید غروب کند، ستاره ها پدیدار میشوند.️✌️
اصن واسه کنکور برنامه ای ندارم خانوادمم میگن برو ازادچند سالته عزیزم؟سرکار نمیری؟
کنکور ولش بابا اصن جنگ روانیه من دیگه مغز ندارم بخونم
نه سرکار نمیرم گیر نمیاد کار بابا همه سابقه میخوان یا میگن چندماه بیا تا بعد ببینیم چی میشه استخدامت کنیم😐خیلی ناحقه اینجوری ازهمچیم بزنم اخرش بهو بگن نمیخایم،من بیسنم
ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•