2777
2789
عنوان

خیلی تنهام🗿💔

94 بازدید | 17 پست

خیلی تنهاام🥲

ن پارتنر

ن هیچی

ینی دوست ندارم برم تو رابطه از نظر من چیزی تهش چیزی نیست🚶🏻‍♀️

کلاس میرم باشگاه میرم ولی انگار ی خلعی تو زندگیم هست🫠🫠

18سالمه🚶🏻‍♀️

✨لطفا توهین نکنید✨

با حقیقت سیلی بخوری،بهتر از اینه که با دروغ بوسیده شی🙌🏻🕸️کاربری دست سه نفره🐾✨

منم🌚 جالب اینجاس دیگه هیچ شوقی و ذوقی ندارم برا پیدا کردن دوستو موستو ...

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
منم🌚 جالب اینجاس دیگه هیچ شوقی و ذوقی ندارم برا پیدا کردن دوستو موستو ...

اره من کلن افسرده شدم🥲🚶🏻‍♀️💔

2804
ن امسال سال اخرمه🥲

دانشگا ازادم شده برو

من یکم عقب افتادم واقعا ازین لحاظم یخلی لطمه خوردم چون نصف دوستام رفتنو دیگه باهمن من هیچ به هیچ🤲🏼یعنی خیلی کارا کردم این مدت ولی همش ب چوخ رفت

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•
ممنون ک اطلاع دادید🙏🏻

امروز، همه ی چیزهای پاک و دلپسند برای شما حلال شده است، و طعام اهل کتاب برای شما حلال است و طعام شما نیز برای آنان حلال است. و (ازدواج با) زنان پاکدامن و با ایمان و نیز زنان پاکدامن از کسانی که پیش از شما به آنان کتاب آسمانی داده شده مانعی ندارد. در صورتی که مهریه زنان را بپردازید وپاکدامن باشید نه زناکار، و نه دوست گیرنده ی پنهانی (و نامشروع) و هر کس به ایمان خود کفر ورزد، قطعاً عمل او تباه شده و او در آخرت از زیانکاران است.

سوره مائده آیه ۵

هرگز امیدت را از دست نده. هنگامی که خورشید غروب کند، ستاره ها پدیدار  می‌شوند.️✌️
2805
دانشگا ازادم شده برومن یکم عقب افتادم واقعا ازین لحاظم یخلی لطمه خوردم چون نصف دوستام رفتنو دیگه باه ...

اصن واسه کنکور برنامه ای ندارم خانوادمم میگن برو ازاد

چند سالته عزیزم؟سرکار نمیری؟

امروز، همه ی چیزهای پاک و دلپسند برای شما حلال شده است، و طعام اهل کتاب برای شما حلال است و طعام شما ...

خب برادر اینا رو چرا ب من میگید؟

اصن واسه کنکور برنامه ای ندارم خانوادمم میگن برو ازادچند سالته عزیزم؟سرکار نمیری؟

کنکور ولش بابا اصن جنگ روانیه من دیگه مغز ندارم بخونم

نه سرکار نمیرم گیر نمیاد کار بابا همه سابقه میخوان یا میگن چندماه بیا تا بعد ببینیم چی میشه استخدامت کنیم😐خیلی ناحقه اینجوری ازهمچیم بزنم اخرش بهو بگن نمیخایم،من بیسنم 

2801