2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مصرف زیاد شیرینی باعث درد میشه که ربط داره به تنبلی تخمدان

من رژیم دارم اصلا قند مصنوعی استفاده نمیکنم خیلی وقته

قبل از رژیمم شیرینی دوست نداشتم

ولی همیشه تا دم مرگ میرم از درد 

استارتر ربطی به هورمون مردانه هم نداره

من همه ازمایشاتم سالمه ولی بازم درد دارم

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
شما سونوی اندومتریوز ندادی؟

سونو ندادم اخیرا

ولی طبیعیه دردش بالاخره دیواره رحم داره تخریب میشه 

مگه میشه بی درد باشه 

حتما نباید عیب و ایرادی ادم داشته باشه که 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
سونو ندادم اخیراولی طبیعیه دردش بالاخره دیواره رحم داره تخریب میشه مگه میشه بی درد باشه حتما نباید ع ...

آره طبیعیه ولی اینکه خیلی شدید باشه که فقط چارش شیاف باشه مشکوک نیست 

آره طبیعیه ولی اینکه خیلی شدید باشه که فقط چارش شیاف باشه مشکوک نیست

منم روز اول و دوم همینجوریم

عالم و دنیا میفهمن که پریودم 

من رژیم دارم اصلا قند مصنوعی استفاده نمیکنم خیلی وقتهقبل از رژیمم شیرینی دوست نداشتمولی همیشه تا دم ...

من ماه هایی که خیلی شیرینی میخورم دردم شدید تره ولی کلا به سردی رحم هم ربط داره تو حتما پریود شدی روزی چندتا چایی نبات زعفرونی بخور درد رو میندازه خواهر منم اینطوریه 

هر کی ام خوشحاله از قدیم خوشحاله 👨‍🦯