2777
2789
همشون پرو هستن ی زنه میگفتش من ۸ تا بچه دارم و هممون ۸ تا بچه بیاریم ایران رو میگیریم تو تاکسی میگفت ...

وقتی خیلی راحت  بهشون خونه وکار میدن  معلومع که پررو میشن  

اول باید بهشون خونه ندن وتحت فشار بزارنشون و از سوبسید محدومشون کنن تا حساب کار دستشون بیاد

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی خیلی راحت بهشون خونه وکار میدن معلومع که پررو میشن اول باید بهشون خونه ندن وتحت فشار بزارنشو ...

مردم ب فکر هم نیستن ک بابا ایرانمون از دست میدیم بخاطر این افغانیا گرونی اومده کرایه خونه ها رفته بالا ازدواج ها از بین رفته

همشون پرو هستن ی زنه میگفتش من ۸ تا بچه دارم و هممون ۸ تا بچه بیاریم ایران رو میگیریم تو تاکسی میگفت ...

اره لابد همونجور ک کشور خودشونو از طالبان گرفتن میخان واسه ماهم بگیرن🫤

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
اره لابد همونجور ک کشور خودشونو از طالبان گرفتن میخان واسه ماهم بگیرن🫤

الان ما نمیدونیم ک اینا طالب هستن یا افغانی خیلی خطر ناکن بخدا دیگ نمیتونم برم بیرون از شرشون میترسم بدون هویت دارن قدم برمیدارن 

با تاپیک زدن مشکلی حل نمیشه عزیزم

متاسفانه این حجم از تبعه غیرقانونی، هیچ نقطه‌ای از کشور رو در امان نمیذاره، بهداشت، امنیت، اقتصاد، فرهنگ، همه‌شون دچار افت میشن

شما فکر کن یه تعداد زیاد از بیماری‌ها با برنامه‌های چند دهه‌ای، به شیوع خیلی خیلی کمی رسیدن، و دوباره دارن توسط اینها وارد میشن

فرهنگی که داره رشد میکنه، به استقلال و شعور خانم‌ها ارزش میذاره، الان با حجم زیادی از اتباعی رو به رو میشه که کوچک‌ترین احترامی برای زنها قائل نیستن

هر حوزه‌ای رو نگاه کنی، آسیب دیده و خواهد دید

یه خانمه ماما میگف از هر ۱۰ زایمان ۷تاش افغانه

اینا بدون جنگ و خون ریزی دارن ایران رو میگیرن باهاشون بدرفتاری کنید حتا با بچه ۵ سالشونم تورخدا ب فکر ایرانمون باشیم ب فکر فرزندان ایرانی خودمون بفکر ارزونی ب فکر روز خوش ب فکر ازدواج جوان ها

حالا میبنی بدون سروصدا میان الان ۲۰ میلیون جمعیت دارن

میدونم 

ولی با گفتن و ترسیدن ما هوابرشون میداره ک اره اینا از ما ترسیدن

اینارو فقط به قول خودت باید سگ محلیشون کرد تا گورشونو گم کنن

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا بازنگشتی دیگر¿
میدونم ولی با گفتن و ترسیدن ما هوابرشون میداره ک اره اینا از ما ترسیدناینارو فقط به قول خودت باید سگ ...

اره من میگم ب بچشونم رحم نکنید بی احترامی کیند بزنید افغانیا رو 

میدونم ولی با گفتن و ترسیدن ما هوابرشون میداره ک اره اینا از ما ترسیدناینارو فقط به قول خودت باید سگ ...

تورخدا تهران رو گرفتن شده پایتحت کابل ینی میدونید شده پایتخت کابل ینی چی وایی