2777
2789

سلام بچه ها 

هفته پیش روزجمعه برام خواستگاراومدازطریق واسطه ک عمم منومعرفی کرده بود،تاقبل اینکه بیان چن بارزنگ زدن کی بیایم گفتیم فلان ساعت بیاین و اومدن 

مادرش گف پسرم شغلش جای دیگس هموهم ببین باهمدیگه حرفاشونوبزنن رفتیموحرفامونوزدیم من خودم خوشم اومد 

مارسم داریم وهربارکه خواستگاری سنتی میومده خانواده پسر میگفتن کی بیایم کی جواب میدین انگشتر بیاریم اماااا ایناهیچی نگفتن گفتن زنگ میزنیم 

حالا داره ۶روزمیشه عمم هرروززنگ میزنه چیشداومدن که دیگه دیروز عمم زنگ زدبه خانواده پسرکه چیشدگفته بودن که خوب بودن هم دخترهم خانوادش اما جواب رو پسرمون باید بده 

ازاونروزکه رفتن همش استرس دارم که انقدمگه طول میکشه ناراحت میشم پیش خانوادم که اینجورموردا برام پیش میادسنم داره میره تنهاموردخاستگارسنتی هم بود خودم خوشم اومده بود

نمیدونم حرفشون الکی بود یاقراره زنگ بزنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

ببین کلا هرکی اومد و رفت الکی ذهنت رو مشغول نکن. 

اونقدر غرق در مشغله هات شو که یادت بره و بهش فکر نکنی.  اونا زنگ بزنن تازه یادت بیاد که همچین ادمی رو دیدی. 

تا یک هفته ده روز زنگ نزنن طبیعیه.  بیشتر از اون احتمالش نزدیک به صفر هست.

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

پسره خوشش نیومده ببخشید میدونم رو اعتماد ب نفس آدم تاثیر داره ولی چون پرسیدی گفتم

هیچ تاثیری نداره

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اگر جوابشون مثبت بود تا الان خبر میدادن ببخشید رک گفتم‌چون خودت پرسیدی

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 
ببین کلا هرکی اومد و رفت الکی ذهنت رو مشغول نکن. اونقدر غرق در مشغله هات شو که یادت بره و بهش فکر نک ...

دیگه انقد خسته شدم تو این سالا که خودم دارم نگران خودم میشم که چرا اخه چرا من 

مگراین وسط مشکلی باشه ازطرفم که هیچی 

خیلی خواستگار غیررسمی خوبی هم داشتم که روزاول همو دیدیم غیب شدن خبری نشده ازشون 

هربارمیگم بهترش میاد اما هربار از دفعه قبل بدتر منو میشکنن

پسره خوشش نیومده ببخشید میدونم رو اعتماد ب نفس آدم تاثیر داره ولی چون پرسیدی گفتم

قبل اینکه بیان گفتن اول عکس دختر پسرو بفرستیم ببینین اوکی دادین بیایم 

اوناهم فرستادن ماهم 

تو چت نوشته بودن که عالیه پشت تلفن به مامانمم گف دخترت خیلی خوشگله خداحفظش کنه

من خودم اینجوریم خوشم نیاد اصلا باهاش حرفم نمیتونم بزنم 

نمیدونم شاید اینم نظرمنه من اینطوریم  

اگه با پسره حرف زدی احساس کردی ازت خوشش اومده؟ خودش چی بهت گفت؟

چیز خاصی نمیگف فقط گف میتونی شهر دیگه دور ازخانوادت باشی چن سالته چی درس خوندی 

خودش میگف تو سوال بپرس مثلا بعضی جاها یچیزی میگفتم میخندید کلا به خوبی و خوشی اومد پایین و شبش که قرار بود بره 

قبل اینکه بیان گفتن اول عکس دختر پسرو بفرستیم ببینین اوکی دادین بیایم اوناهم فرستادن ماهم تو چت نوشت ...

عکس با حضوری فرق داره خودتم خوب میدونی 

من دقیق متوجه نشدم چون طولانی نوشتی اگ تایم زیادی گزشته جواب ندادن ینی پشیمون شدن خیلی پیش نیاد لین چیزا ینی چی نظر پسرمون مهمه خب پسره اگ اوکیه ب مامانش میگ دیگ همون اول واکنش پسره چطور بود دیدنی خودش؟؟؟

اگ دوس داشتی عکست بزار لایکم کن کنجکاو شدم ببینمت❤

2810