چهار سالشه ولی اصلا حرف گوش نمیده به شدت شیطون به شدت به خواستش نرسه مدام گریه میکنه و نق میزنه جیغ میزنه همه خونه رو ترکونده همش شیطنت به شدت سر و صدا داره از بچگیش همین قدر فضول بود به معنای واقعی عذابم میده حتی نمیزاره برم به کارام برسم وقتی خوابه لجبازی میکنه و پا میکوبه به زمین و گریه میکنه که باید حتما پیشم،بخوابی نمیدونم چیکارش کنم یعنی بزرگ بشه اروم میشه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دختر من این سن بود همینقدر رو مخم بود و اذیت میکرد، همش از دستش گریه میکردم، همه میگفتن بزرگ بشه خوب میشه باورم نمیشد، الان 10 11 سالشه ماشالا انقد دختر عاقلیه
❤️🤍💚....به شـادیمی رسیماز غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇