2777
2789

لطفا بگید شیر خشک یا شیر مادر 

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هرچندساعت؟ نینی زودبزود گرسنش میشه هروقت احساس کردی گرسنشه بهش بده

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

همه میگن هر دوساعت، وای به نظرم چرته..خو بچه گشنه بشه صداش درمیاد خودش ..منم دخترم ۲۷ روزن دنیا اومده ..هرموقع خودش گشنه میشه شیر میدم بهش ..معمولا حدود ۳ ساعت میشه.

بچم هردو تا شیر رو میخوره 

عزیزم نینی داشتن چه طوره؟؟؟

من باردارم و همه منو خیلی وحشتناک میترسونن که بچه به دنیا بیاد بدبخت میشی از سختی هاش...

ولی من همچنان امیدوار و خوش بینم🤭

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         

تو دستورالعمل به ما گفتن که هر ۲ساعت باید شیرداد حتی وقتی خوابه شب بیدارش میکنی بهش میدی

چون معدش خیلی کوچولوعه و هردفعه حجم کمی میخوره

گروه نارنجی🧡🧡🧡🧡وزن اولیه ۷۳/۸۰ 🧡وزن فعلی ۷۱/۸۳ 🧡هدف اول ۶۵🧡هدف نهایی ۶۰
عزیزم نینی داشتن چه طوره؟؟؟من باردارم و همه منو خیلی وحشتناک میترسونن که بچه به دنیا بیاد بدبخت میشی ...

سختی داره ولی شیرینه حتما کمک بگیر دو ماه اول یکم سخت تره ولی زودی میگذره ماه سوم کمتر میشه 

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   
سختی داره ولی شیرینه حتما کمک بگیر دو ماه اول یکم سخت تره ولی زودی میگذره ماه سوم کمتر میشه

عزیزم ممنون از نظرت

الهی نینی ت سالم و اروم باشه اذیت نشی🤍🍀

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         
عزیزم ممنون از نظرتالهی نینی ت سالم و اروم باشه اذیت نشی🤍🍀

مرسی عزیزم ❤️شما هم همینطور به سلامتی بغل بگیری نی نی قشنگتو🌸