2777
2789
عزیزم توکل ت به خدا باشه یک مورد دوم اینکه شوهر منم این مشکل رو داشت دکتر دو نوع ویتامین داد بهش فقط ...

گلم شوهرم اصلا اهل دود نیست ورزش میکنه ولی این مشکلو داره خیلی هم ناراحتیم..بیشتر اون ناراحته

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گلم شوهرم اصلا اهل دود نیست ورزش میکنه ولی این مشکلو داره خیلی هم ناراحتیم..بیشتر اون ناراحته

ما دکتر یزد رفتیم عزیزم گفتن دکتر هاش خیلی خوبن شما هم پیش ی دکتر خیلی خوب برید توکل تون ب الله ی مورد دیگه اضافه وزن هم خیلی بده برا اسپرم شوهر من اضافه وزن م داره

عجله نکنید اصلا بیخیال اقدام باشینو رابطه بدون استرس و باحالی داشته باشین خدا بزرگه

اتفاقا بهت بگم از وقتی دارو مبخورم شوهرم اون موقع استرس می‌گیرتش 😂😂🤣سر اونم داستان داریم