2777
2789

من تو یه آموزشگاه کار نیکنم یه خانمی هست از خودم بزرگتره

مثلا منشی هستیم 

کار نظافت هم بعد از شیفت به عهده خودمونه

نوبتی باید جارو بزنیم کیسه زباله رو تخلیه کنیم

جای صابون مایع رو پر کنیم

و دستگاه اسپرسو رو بعد از هر بار استفاده تمیز کنیم همینطور سینک ظرفشویی رو

چندبار دیدم سینک و اون سبد کوجیک ظرفشویی پره اصلا خالی نمیکنه، چندبار که شیفتم تموم شده حلوش سینکو تمیز کردم سبد تفاله گیر سینکم جلوش خالی کردم که یاد بگیره! ولی بازم انجام نداد!!! 

چندبار هم پرتافیلتر دستگاه اسپرسو ساز رو قهوه شو خالی نکرده بود یعنی اون تفاله قهوه ، معمولا بعد از اسپرسو گیری میذاریم‌خشک بشه بعد میریزیم توی یه سطل که بعد بریزیم‌پای گلدونا.

چندبار دیدم‌اینجوریه، بالاخره بهش پیام دادم انگار یادت رفته ! سریع جبهه گرفت نباید پشت سر من حرف بزنی و به مدیر چیزی بگی!!! من حواسم‌به همه چیز هست!!!

نه خالی کردم!!

جدیدا یاد گرفته کیسه زباله ها رو که میذاره بیرون به من‌میام میده میگه من کیسه زباله رو گذاشتم بیرون ولی توی سطل کیسه نذاشتم!!! رفتی بذار! خواستم‌بهش بگم‌مگه چلاقی! خوب من قبلا از اینکه  خالی کنم چند تا کیسه زباله میبرم همینکه خالی کردم سریع توی سطل ، کیسه میندازم.

خیلی عصبی میشم هر جا کار نیکنم اگه همکار خانم داشته باشم و نظافت جز وظایفمون باشه زیرش در میره

خانمه حدود ۵۰ سالشه

شما باشید چه عکس العملی نشون‌ میدید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوربین مگه نیست   آقا هستم ایشون مخواد کارها اینجوری به تو بسپاره حالا گرچه از شما بزرگه ولی سو استفاده میکنه شما  به طور دوستانه به مدیر بگید که مدتی زیر نظر داشته باشه خانم با چشم خودش ببینه بهش تذکر بده

جنوبی ام =گذاشته ام بهم درس داد که هیچ کسی شبیه حرفهاش نیست 🌷💔