2777
2789
عنوان

بیاین بگین نظرتون چیه

78 بازدید | 7 پست

به نظر شما چرا رشته پزشکی اینقدر طرفدار داره؟ به جز درآمدش ، یعنی لطفا با فاکتور گرفتن درآمد نظر بدین ؛ چی باعث میشه کسی جذب رشته پزشکی بشه؟ از خوبیاش و جذابیت هاش بگین 

اگه دانشجوی پزشکی اینجا هست لطفا حتما نظر بده و بگه که چی باعث علاقش به این رشته شده

پیشاپیش مرسی که تو تاپیکم هستین  

مجازی شده جایی برای خالی کردن عقده های خیلیا 🙂 اما این صفحه نه🦋🍃

شان و جایگاه اجتماعیش اصلی ترین علت علاقه به این رشته است

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب کردن بیماران 

درآمد

محبوب مردمن این قشر

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   

سوالت مثل اينكه چرا همه ميخوان پولدار باشن..

واقعيت سطح سواد و اگاهي

و موقعيت اجتماعي

…كلاس بيزنسي پزشكي بالاست

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

من رشتم پزشکی نیست ولی خب معلومه تو ایران این رشته حرف اولو میزنه خدا از مزایایی ک داره خب کلاسشم بالاعه😜کارم ک خیلی سری گیدت میاد ایشالا ک موفق باسی 

ثاپیک قبلی منم میشه نظر بدی؟ 🥺