2777
2789

سلام به همه دوستان عزیزم

من به حساب خودم و پزشکم هشت هفته ام بود اما 31تیر لک دیدم و رفتم سونو گفت ساک حاملگی تشکیل شده کیسه زرده هم رویت شد اما جنین وجود نداره .یک هماتوم هم دیده شده بود .دکترم احتمال بارداری پوچ را داد و من در حال سکته کردن بودن .اومدم سرچ کردم و تاپیک الهه که مال سال 1390 بود خوندم و کلی امید گرفتم .بااینکه دکترم گفت پروژسترونتا قطع کن اما خودم دارم استفاده میکنم به امید دوهفته دیگه .میشه با نظرات و تجربه هاتون دلگرمم کنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه بی بیچکت هم دیر مثبت شده امکان داره تخمک گذاری و لقاح دیر انجام شده باشه

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

احتمال بارداری پوچ و  سقط بالاس پروژسترون باعث میشه سقطت سخت بشه نباید استفاده کنی

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸

ای بابا 

این دکترا انگار عهد بستن همه مادرها رو بترسونه 

بابا تا قبل از ۸ هفته کامل اصلا سراغ دکتر نرید 

شما هم حالا اجازه بده تا ۱۰ هفته 

به منم گفتن احتمال پوچ هست ولی من محل نذاشتم رفتم استراحت مطلق کردم چون بهم گفت هماتوم هم هست 

استراحت کردم بعد از ۲ هفته رفتم سونو هم قلب جنین تشکیل شده بود هم هماتوم رفته بود 

دکتر به من هفته شش گفت کیسه زرده هست ولی جنین نیست یکم صبر کن احتمالا خودص سقط میشه و من هفته ۸ رفتم ...

باورتون نمیشه که من چقدر بااین حرفاتون دلگرم میشم امیدوارم خدا دلتونا شاد کنه

اگه بی بیچکت هم دیر مثبت شده امکان داره تخمک گذاری و لقاح دیر انجام شده باشه

من یکم باید پریو میشدم بی بی چکم منفی بود سوم بتام شد75 گفتند  دوروز دیگه بده شد 306 و دهم که ازمایش دادم شد 3400

باورتون نمیشه که من چقدر بااین حرفاتون دلگرم میشم امیدوارم خدا دلتونا شاد کنه

فدات شم توکل به خدا من خودم خیلی از اینکه دکتر انقدر راحت میگه خودش سقط میشه ناراحت شدم ولی صبر کردم و هفته ۸ گفتم خداروشکر مراقبت کردم اتفاقی نیفته چون گاهی ممکنه وقتی دکتر میگه خودش سقط میشه آوم بگه ولش کن دیگه فعالت سنگین کنه، شما هم توکلتون به خدا باشه مطمئن بهترین براتون پیش میاد و یه فرشته کوچولو وارد زندگیتون میشه

Belle سابق
2810