2777
2789

سلام دوستان من هفته دیگه باید سقط قانونی بشم بخاطر سندروم داون  تو بیمارستان 

چکار کنم زایمانم راحت تر باشه یعنی دهاته رحمم زودتر باز بشه اونجا؟؟

سلام عزیزم من شنیدم خیلی از بچه هایی که میگن مشکل دارن بعد که بندیا میان سالمن

واقعا میخوای بچتو بکشی؟

هم اخلاقی هم شرعی مشکل داره

اون از خون خودته زنده است چجوری میتونی آخه

اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم من شنیدم خیلی از بچه هایی که میگن مشکل دارن بعد که بندیا میان سالمنواقعا میخوای بچتو بکشی ...

ماشالله چه جوری میتونین اینقدر به ادمها تهمت بزنین؟؟وقتی میگم قانونی یعنی شرعی دیگه ،والا تو کشور اسلامی مگه اجازه میدن غیر شرعی یکی رو سقط کنن؟؟ ازمایش امینوسنتز و ژنتیک دادم یعنی دوتا ازمایشکه با  اونا حکم رو میدن برای سقط 

به جای عجل لولیک فرج بهتره اعمالتونو درست کنین و اینقد قضاوت بی جا نکنین ،انگار من دوس دارم بچه ای بعد شش سال تلاش حامله شدم از بین ببرم 😔😔

ماشالله چه جوری میتونین اینقدر به ادمها تهمت بزنین؟؟وقتی میگم قانونی یعنی شرعی دیگه ،والا تو کشور اس ...

ببخشید عزیزجان حلالم کنین من چون خودم یک ماه پیش سقط داشتم و از فکرش درنمیام دلم نمیخواد کس دیگه ای هم اذیت بشه

و خیلی شنیدم بچه هایی که گفتن مشکل دارن و بعد بدنیا اومدن سالم بودن

ببخشید گلم معذرت میخوام

اللهم عجل لولیک الفرج
ماشالله چه جوری میتونین اینقدر به ادمها تهمت بزنین؟؟وقتی میگم قانونی یعنی شرعی دیگه ،والا تو کشور اس ...

شرمنده خیلی تند رفتم

آخه انقدر تو نی نیسایت دیدم که الکی الکی میخوان بچه هاشونو سقط کنن

اونوقت من نمیخواستم سقط بشه ولی خب حکمت خدا بود و سقط شد و اینقدر تو فکرشم

میگم شاید اگه کسی خودش سقط کنه خیلی بیشتر اذیت باشه و فکر و خیال کنه

بازم شرمنده ام نمیخواستم باعث ناراحتی بشم

اللهم عجل لولیک الفرج

انشاءالله خدا بهتون فرزندان سالم بده

منو ببخشید بانو

اللهم عجل لولیک الفرج
ببخشید عزیزجان حلالم کنین من چون خودم یک ماه پیش سقط داشتم و از فکرش درنمیام دلم نمیخواد کس دیگه ای ...

عزیزم همه اونایی که میگن گفتن مشکل داره و ما سقط نکردیم آز آمینوسنتز نرفتن انجام بدن، این آزمایش صد در صد از آب دور جنین جوابش قطعیه

مادر دل شکسته