2777
2789
بابام میاد زوری میگیره میره شکایت میکنه 😌

نمیکنه همون دادگاه هم وقتی بفهمه بچه خودش نمیخاد با پدرش باشه قبول نمیکنه بعدشم داداشت خودش حرف بزنه یا بره شکایت کنه که اینا دارن عدابش میدن 

دعا برای داداشت بگیر یا دعا برای رهایی از ظالم که همون پدر و نامادریت میشه

ینی میشه بیاد پیش ما ینی میشه بغلش کنم ی دل سیر باهاش ی شب بخابم ینی میش بوسش کنم داداشمو ینی میش داداشمو ببرم خودم مدرسه بیارم ینی میش نوازشش کنم داداشمو ای خدا فک میکنم دارم دق میکنم بچه از ۶الی ۷ سالگی بدون مادر بزرگ شده و توی این ۱ سالی ک پدرم ازدواج کردخ داداشم لاغر مونده 😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ده سالش بشه در دادگاه خود بچه تصمیم میگیره با کی بمونه، مادرت میتونه شکایت کنه و بچه رو بگیره

نه راستش پسر پانزده سالگی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ینی میشه بیاد پیش ما ینی میشه بغلش کنم ی دل سیر باهاش ی شب بخابم ینی میش بوسش کنم داداشمو ینی میش دا ...

دلم کباب شد براش،خدا کمک بکنه داداشتو،چرا نشه عزیزم باید دعانویس پیدا بکنی نذر بکن نماز حضرت زهرا بخون سه شب پشت سرهم یکم طولانی و سخته ولی انشالله جواب میده

اره پسر ۱۵ هستش دختر ۷ یا ۸ یا ۹ هستش فک کنم

بله دختر نه سال تمام

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
دلم کباب شد براش،خدا کمک بکنه داداشتو،چرا نشه عزیزم باید دعانویس پیدا بکنی نذر بکن نماز حضرت زهرا بخ ...

دعا کن شب محرمه دست ب دامن همتونم نیاز ب تک تک دعا هاتون دارم ایشالله داداشم تا اربعین بیادش کنار ما بیادش منو مامانمو داداشمو بغل کنه و بخنده کنار ما دعا کنید برای ارامشش هی خیلی سخته داداشمو ندیدم

خب باشه حرف که میتونه بزنه بعدشم برین بیارینش پیش خودتون باباتم هیچ غلطی نمیکنه

نمیده بابام و نشونشم نمیده میگ مامانت میدوزده بچه رو یا دعا خورش میکنه  و نگم کلا برده جای ک نمیتونیم پیدا کنیم رفته شمال

خب باشه حرف که میتونه بزنه بعدشم برین بیارینش پیش خودتون باباتم هیچ غلطی نمیکنه

بابام انقدر زدتشا بچه رو ترسوندن پیش من دست داداشمو داشتش میزاشت ب پیریز برق و میگفتش بری پیش مانانت دستتو میزارم برق بگیره دست داداشمو با لیوان خیس کرده بود خیلی روانیه بابام خیلی ...