2777
2789

دوستان میگم کاری هستش معرفی کنید با گوشی باشه و این ترید و این چیزا چیه ماهی ۲ تومنم یا ۳ تومنم دربیارم راضیم اگر میدونید راهنمایی کنید ممنون میشم؟تورخدا اگر میدونید بگید خیلی مهمه تورخدا 🥹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیس قربونت برم اگ شهرای بزرگ زندگی‌میکنید و دنبال پول دراوردن هستین توی همین تولیدیا کار کنید

دلم میخاست ماهی ۲  یا ۳ تومن دستم میومد با گوشی کار میکردم ولی نیست ک نسست همش میگردم 

من از ترید و اینا سر در نمیارم اعتباری بهش نیست به نظرم.یه سری شرکتا مشاور برای فروش میخوان با گوشی ...

ادمین چجوری بشم ب کی برم بگم منو ادمین کنه چجوریه کارش؟

باید چیکار کنم ؟ میش بیشتر راهنمای کنید ؟

ببین هم می تونی محصولات مراقبتی پوست و مو رو هم  بفروشید و هم می تونی کار آفرینی کنی یعنی یکیو میاری زیر مجموعه ت و اون هم از فروش محصولاتش به تو پورسانت می رسونه البته از شرکت

اما به هرحال خرید می زنی و آموزش کلاس آنلاین  و این ها هست

شرکت های لدورا نفیس پنبه ریز و ...

من از ترید و اینا سر در نمیارم اعتباری بهش نیست به نظرم.یه سری شرکتا مشاور برای فروش میخوان با گوشی ...

من چون دوستام رفتن و میگن موفقیم معرفی کردم خودم که دیگه وقت این کارو ندارم دیگه

ببین هم می تونی محصولات مراقبتی پوست و مو رو هم بفروشید و هم می تونی کار آفرینی کنی یعنی یکیو میاری ...

عه میشنامس این شرکت های لدورا و توی منطقه ما هستش ۴ میلیون وسیله ارایشی میخری و باید ببری بفروشی نمیدونم چ چیزای دیگه