2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا من کاری به حس شیشمی ندارم کی کات کرد سر چی و اینکه مقصر کی بود؟

من کات کردم مقصر اوشون بود داستانش طولانیه و دیگه قصد برگشت هم ندارم ولی دلم تنگ میشه😂🥲

کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره
من کات کردم مقصر اوشون بود داستانش طولانیه و دیگه قصد برگشت هم ندارم ولی دلم تنگ میشه😂🥲

عزیزم پس بهش فکر نکن اینکه دلت تنگ بشه عادیه دل ادما عشق ؤاقعی رو تجربه نمیکنند فقط وابسته میشن و به هم عادت میکنند

میدونی چیه گلم خودت ترس از قبولی داری ؤ حتی توی این راهم ناامید میشی اگر پشتکار داشته باشی معلم هم م ...

سلام قشنگم شما حس ششمی؟؟

ممکنه بگی حست نسبت به زمان بارداری من چطوریه؟؟فکر میکنید کی باردار بشم و جنسیت اولین فرزندم چی باشه؟

سلام قشنگم شما حس ششمی؟؟ممکنه بگی حست نسبت به زمان بارداری من چطوریه؟؟فکر میکنید کی باردار بشم و جنس ...

سلام عزیز دلم شما ۱ سال یا دوسال دیگه باردار میشی و پسرم هست 

ولی جدا از این حس ششمی اصلا نگران بارداریت نباش استرس که نمیزاره باردار بشی ویتامین بدنتم پایین اودمده 

سلام عزیز دلم شما ۱ سال یا دوسال دیگه باردار میشی و پسرم هست ولی جدا از این حس ششمی اصلا نگران باردا ...

سلام عزیزم شما از روی غریزت گفتی یا استخاره و فال؟🥺

انشالله ک زودتر باشه دوسال خیلی سخته انتظار کشیدن🥺

خیلی سعی کردم استرسمو کم کنم و دکترم بهم ویتامین داده دارم مصرف میکنم

سلام عزیزم شما از روی غریزت گفتی یا استخاره و فال؟🥺انشالله ک زودتر باشه دوسال خیلی سخته انتظار کشید ...

نه عزیزم نه ا ستخاره گرفتم نه فا ل عزیزم اینا فقط حسمه و تک تک دوستانم گفتم كه انچه‍ خدا بخواد اتفاق میفته حتی اگر غیر ممكن باش پس حس ششم فقط حس انسانه قربونت برم انشاله هرچی زود تر خبر بارداریتو به همه بدی نگران نباش استرس نداشته باش از فکرش بیا بیرون بهت قول میدم زود زود مامان خوشگل میشی نی نی تو بغل میکنی