2777
2789
عنوان

چکارکنم ازدست شوهرم کمکم کنییید

| مشاهده متن کامل بحث + 5215 بازدید | 187 پست
وای شما چقد قشنگ دارین رفتاراش میگین وقت رابطه از موهام میکشه هرکاری بخادکنه هرکاری بخادکنم ن عشق ن ...

کاش حرفام همه اشتباه بود امیدوارم نجات پیدا کنی 

من از رنج شماها دارم داغون میشم 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
اکه میتونی طلاق بگیر البته یه مشاوره خوب برو

خانوادم میگن اون میگه ازکربلا اومدم تهمتم میزنی 

میخام طلاق بگیرم اما اون منو محکوم میکنه ک شکاکم

به کاری کردع ک میترسم طلاق یهو بزنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول ازدواج گفتدمجبور شدم ازدواج کنم. الان بخاطرمهریه وابروش میگه منومیکشه ولی طلاق نمیده

بهر حال شرایط خوبی ندارید و نخواهید داشت این افراداگه درست حدس،زده باشم مشکلات خاص خودشونو دارن و ناخواسته هم باعث ازار شما میشن هم خودشون

نمیتونه شما طلاق بده چون احتمالا خانواده ش بو برده بودند یا میدانستند 

حداقل بچه دار نشی 

این دلیل طلاق نیست بخدا دادگاه قبول نمیکنه

چند وقت پیش یه طلاق رسانه ای شد دلیل طلاق هم این بود که آقا دو هفته الی یک ماه حموم نمیرفت و به شدت چرکولک بود 😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️

خانوادم میگن اون میگه ازکربلا اومدم تهمتم میزنی میخام طلاق بگیرم اما اون منو محکوم میکنه ک شکاکمبه ک ...

انشاله شرایط براتون جور،بشه 

کنترل کن گوشی شو احتمالا اون تو خیلی چیزها داره کمکت کنه متاسفانه خانواده ها همیشه مخالفند وبی،یه سند محکم گیر بیاری راحت طلاق میگیری با حق وحقوق برو پیش،مشاور،بهتر کمکت میکنه

چقدبدمینویسی اه.اعصابم خوردشد.جمله بندی بلدی؟

لااقل یک خط روان بنویس.تاازروی اون بقیه روبشه حدس زد.

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

بهر حال شرایط خوبی ندارید و نخواهید داشت این افراداگه درست حدس،زده باشم مشکلات خاص خودشونو دارن و نا ...

منونم باحرفات تموم کاراش جلو چشام میاد درست میگین خانوادش میدونن بذمادرش گفتم گفت ازرمجردبش گاهی واجبی میگرفت وکاملذحتی مو پاهاش میزد الانم همینه اوایل ازدواج بیشترذبود الان ۳یا ۴ماه فکرکن بعد تعطیلات عید زد تاالان هرچی گفتم نزد بعدشب تاسوعا شکمش وان ناحیه هم نصفه ک مندشک نکنم ولی مدل شده

کاش حرفام همه اشتباه بود امیدوارم نجات پیدا کنی من از رنج شماها دارم داغون میشم

ن ن توروخدا ناراحت نشو دلم نمیادبخداااا برام دعاکن رسوا بشه دوسال هم نشده ک پدرم فوت کرده فش خاک پدرذمیده 

کاش حرفام همه اشتباه بود امیدوارم نجات پیدا کنی من از رنج شماها دارم داغون میشم

ن ن توروخدا ناراحت نشو دلم نمیادبخداااا برام دعاکن رسوا بشه دوسال هم نشده ک پدرم فوت کرده فش خاک پدرذمیده 

انشاله شرایط براتون جور،بشه کنترل کن گوشی شو احتمالا اون تو خیلی چیزها داره کمکت کنه متاسفانه خانواد ...

حتما میرم خیلی قشنگ راهنماییم کردی خدا ازت راضی باشه الان دو روز حق نداره بیاد ب گوشیش دسترسی ندارم