2777
2789
عنوان

واقعا چطوری تجا میکنن من امروز حتی زورم نرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 2815 بازدید | 109 پست
میشه بگی از ازدواجم با یه نفر چی حس میکنی؟ و اینکه به نظرت مشکلم با طب سنتی حل میشه یا نوین؟ قابل حل ...

من خودم یه طب سنتی میرفتم پسرم التهاب روده شدید داشت و زخم

طب نوین که کاری نتونست براش کنه

با طب سنتی کاممممل خوب شده خداروشکر

طب سنتی حوصله و استمرار میخاد

پسر من حدود هشت ماه دارو خورد اونم روزی ده پونزده مدل

ولی نتیجه عالی بود

اینی که از ازدواجت باهاش میگی رو اصلا نمیبینم

خاستگاری نیومده درست میگم یا نه؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم یه طب سنتی میرفتم پسرم التهاب روده شدید داشت و زخمطب نوین که کاری نتونست براش کنهبا طب سنتی ...

میشه دکتر رو اسمش و شمارش رو بهم بگی اصفهان هستم

اگه شماره بدی بهتر 

چرا نامزدیم

به اصفهان نزدیکیم میتونیم بیاییممن شهرکردم آدرسش رو میدی عزیز؟

فرستادم پی وی برات

فقط دکتری که من پسرمو دوسال پیش میبردم این نیست

اون پیرمرده دیگه مریض نمی بینه پسرمم زوری قبول کرد چون خیلی حالش بد بود

ولی اینو خودمو همسرم پیشش رفتیم خدایی کارش خوبه

حالا رفتی می بینیش خیلی دلسوزه

ولی دارو خوردنش خیلی حوصله میخاد

شوهرم با یه دوره دارو خوب شد

ولی من اوضاعم خرابهه زیاد پرهیزم نمیکنم فک کنم دو دوره دارو بگیرم🤦

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
میشه دکتر رو اسمش و شمارش رو بهم بگی اصفهان هستماگه شماره بدی بهتر چرا نامزدیم

درخواست دوستی دادم برا شماره

والا شرمنده گفتم که من چندوقته درگیر مریضیه بچمم این حسا آرامش ذهنی میخاد که من فعلا اصلا ندارم

شما یه مادری و داری با جون و دلت برای سلامتی بچت این کارو انجام میدی،خواهشا حتی تو ذهنت همچین مقایسه ...

واقعا، حالم بد شد 😣

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ان شاءالله هر چه زودتر خوب شه 🤍

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
ان شاءالله هر چه زودتر خوب شه 🤍

ممنون عزیزم ♥️

عزیزم درخواست دادم قبول میکنی

بفرما عزیزم 

اصلا به این چیزا فکر نکن. حیف دخترت نیست موقع درمان به این چیزا فکر کن. عوضش دعا کن خدا کمکت کنه زودتر خوب بشه .

با افکار منفی، ناراحتی و غم رو جذب نکن عزیزم 💚

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

خب ب من شد

کتکم زد

با کمربند ..

کلی شیشه کوبوند سرم..

چیکار میکردم؟

موهامو کشید

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟✍️‌‌ملتی که شادی‌هایشان را در مقابل بهشت فروختند قابل احترام نیستند، بلکه قابل ترحم‌اند... هیچوقت مرد کسی را قرض نگیریداو كه به ديگری خيانت كرده به شما نيز خيانت می کند مردها دلباخته كسی هستند كه عشق رابه آنها ياد داده است پس تظاهر به علاقه به شما فقط هوس است..  تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤 تو سونامی من هستی ❤️🌊