2777
2789
عنوان

واقعا چطوری تجا میکنن من امروز حتی زورم نرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 2815 بازدید | 109 پست
ممنون از توجهت عزیزم♥️نه شیرمادر میخورد خیلی بالا میوردشیرخشکم تماااام مارکای ساده رو تا پنج ماهگی ت ...

گلدن گات خوبه ولی کی میتونه بخره؟ ماهی چندین میلیون هزینه میخواد. دو سال پیش که یه قوطیش یه تومن بود اونم یه هفته ای تموم میشه.

خوب اگه شیر بز بهش ساخته خوبه. به دختر من نساخت. برادر شوهرم خودش بز داره. چند شب دادم دور مقعدش شدید قرمز شد که علامت شاق آلرژی هست. چک میکنی اینو؟ حتی جلوشم شدیدا قرمز شد. کل زیر پوشک. هیچ وقت اونجوری ندیده بودمش. شیر خشک هم نخورد از طرفی هم زیاد دلم نمیخواست بدم. دندونو خراب میکنه. تا ۲۲ ماهگی شیر مادر خورد. از ۲۲ تا ۳۰ ماهگی شربت کلسیم بعد ۳۰ شیر پاستوریزه.

یبوست شاید هم از عسله. عسل برا آدم بزرگ هم یبوست میاره. اگه میتونی یه چند روز به جای عسل شیره انگور بریز. هم طبعش گرمه. هم یبوست نمیاره. 

راستی قطره یا ساشه پروبیوتیک هم میدی؟ ساشه بهتره. چون اینا یخچالی ان سریع خراب میشن.

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...
ممنون از توجهت عزیزم♥️نه شیرمادر میخورد خیلی بالا میوردشیرخشکم تماااام مارکای ساده رو تا پنج ماهگی ت ...

باز خوبه خدا برا هر بچه ای یه راهی گذاشته

من به این فکر میکنم که اگه شیر مادر بهش نمیدادم چی میشد؟ هیچ شیر جایگزینی نبود. نه خشک نه پاستوریزه نه محلی....

برا بچه ی شما هم شیر بز ساخته

بالاخره خدا خودش اینارو آفریده خودشم حواسش هست روزیشون از یه راهی میرسه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلدن گات خوبه ولی کی میتونه بخره؟ ماهی چندین میلیون هزینه میخواد. دو سال پیش که یه قوطیش یه تومن بود ...

اتفاقا جلوش همیشه قرمزه

ولی عسلو خیییلی کم کردم براش قرمزیش کمتر شد

سنتی بردم گفت طبعش خیلی شدید گرمه عسل کم بده ولی من اروم اروم کمش کردم رفلاکسش برگشت یه نصفه روز اصلا شیر نخورد تا ابوعسل یه ذره بهش دادم یه نیم ساعت بعد دوباره عادی شد هریک ساعت و نیم شیر خورد

شیره انگور میترسم حساسیت بده اخه هیچی بهش نمیسازه

یبار تست میکنم ببینم چی میشه انشاالله سازگار بشه عسل ندم

پروبیوتیک پدی لاکت دادم که اصلا نساخت

بعد رامنوفلور میدادم که اسهال بود یبسش کرد

حالا بی بی کر میدم وقتی میدم تا یکماه نفخ معده نداره و راحته ولی خیلی عجیب و سریع لاغرش میکنه اصلا بچه یه روزه نصف میشه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
باز خوبه خدا برا هر بچه ای یه راهی گذاشتهمن به این فکر میکنم که اگه شیر مادر بهش نمیدادم چی میشد؟ هی ...

اره واقعا خداروشکر

راست میگن آلرژی مادرارو به یاد خدا میندازه😄

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
اتفاقا جلوش همیشه قرمزهولی عسلو خیییلی کم کردم براش قرمزیش کمتر شدسنتی بردم گفت طبعش خیلی شدید گرمه ...

این قرمزی دور مقعد باید شدیدتر باشه. وگرنه ممکنه به خاطر ادرار سوختگی باشه. اونو چک کن. اول از اونجا شروع میشه. خیلی شدید باشه به جلو هم پخش میشه. دختر دوبار اونطوری شد یه بار تو بادام یه بار هم تو شیر محلی بز. داغ داغ از حیوون گرفتیم جوشوندم دادم. 

این شیر پاستوریزه هارو انقد بلا سرش میارن آخر پروتئیناش کم میشه یا شکسته میشه به بچه میسازه. یک سالش میگی رد شده. ده سیسی با احتیاط امتحان کن. شیر پاستوریزه پروبیوتیک.

عدم تحمل لاکتوز که نداره؟ این اسهال میاره. نیم ساعت بعد شیر. دختر من یه مدت اینم داشت. بعد ۲.۵ هم حساسیتش خوب شد هم آلرژیش. دختر تو هم تو یه سنی خوب میشه حتما. فقط مراقب دستگاه گوارشش باش. رفلاکس گوشت مری رو میسوزونه. یبوست و اسهال پرز روده رو از بین میبره. هر جوریه با دارو اوکی نگهش دار. ادامه بده ایشالله بعد ۲ درست میشه. سخته ولی میگذره.

پیدرولاکس هم که میدی دیگه؟

بی بی کر تا جایی که میدونم لاغر نمیکنه اتفاقا بهترین پروبیوتیک برا یبوست همینه. پدی لاکت بیشتر برا اسهاله. من روتفلور میدم چون ساشه اش هم هست. دیگه یخچالی نیست.

وای منم میترسیدم هر چیز جدیدی رو امتحان کنم. باورت میشه هنوز جرات نکردم بادوم رو دوباره امتحان کنم؟ میگم ول کن به دردسرش نمیارزه. به جاش فندق و پسته آسیاب میکنم میدم.

خیلی کم در حد یه سیسی شیره بریز تو شیرش. حالا طعمشم باید دوست داشته باشه. عسل برا معده خوبه ولی از طرفی هم سنگینه هم یبش میاره. شیره سبکه. اینم خیلی خاصیت داره. میگن کل کمبودای بچه رو تامین میکنه. همه چی داره. من عسل رو فقط وقتی که سرماخورده و اسهاله میدم. اندازه نوک قاشق. فوری اسهالشو قطع میکنه. دختر من کلا مستعد یبوسته. بهش شربت انجیر میدم گاهی هم پیدرولاکس. روزی دوبار دفع نکنه حالش خوب نمیشه نمیخنده.

من یه چیزی درست میکنم بهش میدم خوبه خواستی امتحان کن: موز+روغن زیتون+پسته و فندق آسیاب شده+شیره انگور+سیب یا هلو یا زردالو یا انجیر

بدون آب همرو یه ۵ دیقه با هم میجوشونم میدم.

دختر من میوه خام هم نمیتونه بخوره. آلرژی میده. دکترش گفت میوه رو ۵دیقه بپزم مارمالاد کنم بدم.

این هم شکمشو نرم میکنه هم مقویه جون میگیره.

پودر کنجد اینا هم خوبه بریزی توش اما کنجد به شدت آلرژنه من ریسک نکردم.

اره واقعا خداروشکرراست میگن آلرژی مادرارو به یاد خدا میندازه😄

دقیقا

ولی باز خداروشکر یه مشکل حل شدنیه. فقط زمان میبره.

بچه های اینا هم میخوان همینطوری باشن. آلرژی بیشتر از مادر میرسه. من تو دفتر خاطراتش کلی نکته نوشتم براش. میگم احتمالا نوه ام رو نبینم. دخترم این روزارو میخواد ببینه اذیت شه. بزار بگم خودشم اینطوری بود و من چه ها کشیدم   

راستی برا رفلاکسش اس امپرازول نمیدادی؟ من اینم تا ۲۰ ماهگی دادم.

قرمزی رو همیشششه داره از اول تولد از شیربز نیست

دکتر سنتی میگه بخاطر حرارت کبدشه

میگه بچه های آلرژی اکثرا کبدشون داغه و نمیتونه غذا هضم کنه مغزم چون خیلی گرمه دستورات درستی برای گوارش صادر نمیکنه میگه چون داروهم تحمل نمیکنه ناچارا باید صبر کنیو گرمی ندی تا حرارتش پایین بیاد.اتفاقا هربچه ی آلرژیکی که دیدم مادرش از گرمایی بودنش می نالید

دکترم میگه هممممه ی خانوما باید قبل بارداری بیان مزاجشونو درست کنن که بچه ها مشکل دار نشن

ازماکه گذشت...

یماه پیش براش ماست بز درست کردم مایش از شیر گاو بود

یه ذره نوک قاشق چای خوری ماست بزی دادم وحشتناااک اسهال شد اصلا موندم مگه تو اون یه ذره چندتا پروتیین گاوی رفته😑😑دوروز شیرش ندادم تا بند اومد آب شد بچم

نه مشکل با لاکتوز نداره چون شیر بز قشنگ ساخته

چقدر دلگرمم میکنی که میگی دونیم سالگی خوب شد♥️

دختر من اینقدر به همه چی واکنش میده میترسم اصلا خوب نشه😔ولی به رو نمیارم بقیه مادرایی که راهنمایی میکنم ناامید نشن هعیییی...

دختر من با بی بی کر شدید لاغر میشه دوبار تست کردم نشد ولی نفخ شکمشو خداییش خوب کرد

پیدرولاکس واقعیتش ندادم تا حالا ولی میدونم نمیسازه دختر حتی موقع واکسناش نمیشد استامینوفن بدیم اصلا بدنش چطور شیربزو قبول کرد خودمم موندم

ممنون گلم ایندفه روتفلور و پیدرولاکسو میگیرم انشاالله بسازه🤲

این معجونه رو نمیتونم بدم پسته وبادوم نساخت

ولی جلوتر رفتم اگه رژیمش باز شد میدم ایده ی خوبیه شات گرفتم از همه ی توضیحاتت

اتفاقا شیره انگور خوب دارم تو خونه سرماخوردگیش خوب بشه با میوه پخته حتما تست میکنم مرسی

دقیقاولی باز خداروشکر یه مشکل حل شدنیه. فقط زمان میبره.بچه های اینا هم میخوان همینطوری باشن. آلرژی ب ...

اره منم همش همینو میگم امیدوار میشم

اتفاقا مادرم میگه خودم بچه بودم همیشه مشکل ادرار سوختگی داشتم وزن نمیگرفتم تا هشت نه سالگ خودم یادمه دلدرد داشتم یادمه چقدم میبردنم دکتر کسی نمیفهمید چرا تا غذا میخورم دلم درد میگیره 

مامانم خودشم هنوز نمیتونه لبنیات بخوره قشنگ ژنتیکی بودنشو دارم می بینم ولی نسل به نسل داره بدتر میشه انگار

داروی رفلاکس تاحالا ندادم اتفاقا با شیرخشک رژیمی ها شدیدم رفلاکس داشت بچم جیغ میزدبا همون عسل رفلاکسش کنترل شد بعدم شیر بز دادم فروکش کرد اگه عسل ندم خیلی کم داره الان

ایده ی دفترت خیلی عالی بود منم باید همین کارو بکنم

ولی نگو که نوت رو نمیبینی این حرفا چیه  آخه

واقعا ازت ممنونم که اینقدر با حوصله توضیح میدی

انشاالله خودتو خانوادت همیشه سالم و سلامت باشید😘♥️

قرمزی رو همیشششه داره از اول تولد از شیربز نیستدکتر سنتی میگه بخاطر حرارت کبدشهمیگه بچه های آلرژی اک ...

متخصص اطفال هم میبریش؟ دختر منم به زمین و زمان آلرژی داشت. اوایل دستم خیلی بسته بود. چندین ماه فقط با مرغو سیب زمینی و کته زندگی کردیم اونم بدون رب و ادویه! ولی فقط و فقط وقتی آلرژی میداد دور مقعدش قرمز میشد. خیلی شدید میشد به جلو هم میرسید. وقتای عادی نه.‌‌‌‌‌‌.... منظورم اینه که وقتای عادی نباید قرمز باشه. اگر همیشه قرمزه یعنی یه آلرژنی مدام داره وارد بدنش میشه!!! والا من که دیدم گاو و گوسفند و بز آنچنان فرقی نداره روش. جالب اینکه دختر من میتونه شیر پاستوریزه گاوی بخوری اما شیر محلی رو نه. شیر محلی پروتئیناش خیلی دست نخورده و سر و مر و گنده هست....

اول با احتیاط پسته رو امتحان کن. پسته از بقیه ی آجیلا بی دردسر تره. بادام بدتر از همه.

اره بابا دیر یا زود همشون درست میشن. نگران نباش. 

اره منم همش همینو میگم امیدوار میشماتفاقا مادرم میگه خودم بچه بودم همیشه مشکل ادرار سوختگی داشتم وزن ...

منو مامانم دو سه بار دکتر برد بعد دیگه بیخیال شد. جالب اینکه اون موقع شیر خشک نان معمولی هم بهم میداد. بیچاره من   

عسل خودش درمانگر رفلاکس هست. ولی یبوستشم هست.....

من به خاطر یبوست ازش گذشتم. شیره انگور جایگزین کردم.

متخصص اطفال هم میبریش؟ دختر منم به زمین و زمان آلرژی داشت. اوایل دستم خیلی بسته بود. چندین ماه فقط ب ...

متخصصا اینجا بدرد نمیخورن

دوبار بردم شهر دیگه متخصص گوارش و کبد

گفت برنجو مرغو سیب زمینی بده با فاصله که هیچکدوم نساخت دیگه نبردمش خودم تست کردم تا رسیدم به جو 

دختر من اول قرمز میشد دور مقعدش دونه ی ریزم میزد

حدودا بعد نه ماهگی یه ذره اندازه عدسم ماده ی جدید میخوره سریع وزنش پایین میاد اصلا مجال تست نمیده

از وقتی عسلو کم کردم قرمزیش خیلی کم شده ولی دوبار عسلو قطع کردن رفلاکسش برمیگشت هرچی شیر میخورد همه رو استفراغ میکرد روزی ده بار میورد بالا

شیره انگورو تست میکنم سرماخوردگیش که خوب شد انشاالله رو رفلاکسشم تاثیر بزاره🤲

وای پسته که واویلا یه ذره دادم بهش تا صبح گریه میکرد زجه میزد

منو مامانم دو سه بار دکتر برد بعد دیگه بیخیال شد. جالب اینکه اون موقع شیر خشک نان معمولی هم بهم میدا ...

اتفاقا بمنم شیرخشک کمکی میدادن چون شیر مادرم کم بود 

یبوست خیلی سخته 

راستی دخترت طول روز حالش چطوره؟ بازی میکنه آرومه میخنده؟ شبا خوب میخوابه؟

اره عالیه خیلیم شیطونه یه دیقه نمیشینه اروم

شبا ساعت نه می‌خوابه تا شیش صبح

روزاهم دوسه ساعت میخابه

وزنگیریشم بعد از دادن شیر بز خیلی خوب شده

ولی اگه تو یه ماه چندتا مواد تست کنم وزنگیریش میاد پایین والا هرچیم تست میکنم نمیسازه میخام هیچی تست نکنم یه دوماه ببینم ول میکنه

البته بعد یکسالگی گوشت بوقلمون بهش سازگار شد ولی گوشتشو میخوره لاغر میشه فقط با آبش سازگاره

حالا فقط اینارو تو این ماه تست میکنم بعد دوماه ولش میکنم

شیره انگور.سیب و به پخته.تا حالا حبوبات تست نکردم میخام ماش و عدس تست کنم.رب انارم میگن سازگاره ببینم اگه ساخت بریزم تو غذاش یکم طعم بگیره اخه نمکم بهش نمیسازه یه ذره نمک زدم غذاش فرداش گوشتش آب شد