2777
2789
اسی جان نمیخوام ناراحتت کنم چون خودم مادر ۳ تا فرزندم اما این عدم تفاهم مال قبل بوده پس چرا قبلش فکر ...

درسته عزیزم ولی ما قبل اقدام رفتیم مشاور و شوهرم گفت خوب میشه حتی مشاور گفت بچه دار بشید درست میشه زندگیتون

خوبه ک شما حاضر شدین از بچش هم نگهداری کنید خدا بهتون اجر بده بخاطر خدا مادری کنید واسش

میدونی چیه اصلا اختیارش رو به من نداد 

خیلی دخالت کردن تو تربیتش نمیذاشتن من دخالت کنم 

من دو سال خیلی تلاش کردم درس بخونه اما با من لج کرد 

من بچه اولم حامله بودم از بسحرص و جوش این وضعیت رو خوردم مسمومیت بارداری گرفتم بچم از شدت استرسی که من داشتم سر ۹ ماه تو شکمم خفه شد مرد تو شکمم

بعد کلا این بچه رها شد چون من افسردگی گرفته بودم بعد هم نه درس خوند نه حرف منو دیگه گوش کرد 

کلا قبل اینکه من بیام هم دو سال کلاس اول مردود شده بود هیچی یاد نمیگرفت 

اوضاعش خیلی داغونه،  واسه همین میگم مادرها از خودگذشتگی کنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینکه بخاطر یک نامرد دل از جگر گوشش کنده واقعا نمیشه بهش گفت مادر

هی تو دادگاهم گفته من بچه رو کلا نمیخوام برای خودشون 

یه مادر چقدر میتونه سنگ دل باشه اونم نسبت به بچش 

شایدم شرایطشو نداشته نمیدونم واقعا ..🤷‍♀️ هر چی هست خدا کمکشون کنه 

وَ تو هَمانی که بَرایَم هَمه ای ..♡                                                                            💚🧡💜🤎💛                                                                                                                           
اگه مشکلتون حل شدنیه درستش کنید به خاطر بچه. اگه خدا نکرده مجبور به جدایی شدین برنامه ای بچینید که ب ...

من  مانع دیدن و نگهداری بچه نمیشم ولی همسرم سر بچه اذیت میکنه انگار ب عنوان اهرم ازش استفاده میکنه....فک نکنم درست بشه ولی ب هر حال ممنون

فقط خوب خرج میکنه،بخدا ارزومه یبار یهم مجبت کنه

پس تا میتونی طلا و سکه بخر واقعیت با دست خالی و اینکه شغل نداشته باشی زجر و سختی های جدایی چن صد برابر بیشتر میشه خوب همه چی رو حساب و کتاب کن

خدا میدونه چی پیش اومده دل بریده از بچه نمیشه قضاوتش کنیم

دقیقا 👌

وَ تو هَمانی که بَرایَم هَمه ای ..♡                                                                            💚🧡💜🤎💛                                                                                                                           
میدونی چیه اصلا اختیارش رو به من نداد خیلی دخالت کردن تو تربیتش نمیذاشتن من دخالت کنم من دو سال خیلی ...

مادرا تا کارد ب استخونشون نرسه حاضر ب جدایی از دلبندشون نمیشن....برای از دس دادن بچتون هم ناراحت شدین ان شاءالله از این ب بعدش خیر و سلامتی باشه واسه خودتون و پسر همسرتون،دیگه بچه نخواستین بیارین؟

من مانع دیدن و نگهداری بچه نمیشم ولی همسرم سر بچه اذیت میکنه انگار ب عنوان اهرم ازش استفاده میکنه.. ...

متاسفم ولی به شوهرت حالی کن سر دیدن بچه مبادا آب تو دل بچه تکون بخوره که آسیب بیشتری ببینه.هر گونه درگیری و دعوا بین شما رو بچه انعکاس بدی داره. بفهمون بهش

متاسفم ولی به شوهرت حالی کن سر دیدن بچه مبادا آب تو دل بچه تکون بخوره که آسیب بیشتری ببینه.هر گونه د ...

خیلی گفتم اتفاقا میدونه حساسم بدتر اذیت میکنه ،چشم دوباره گوشزد میکنم

2810