2777
2789

مثلا روغن نارگیل بزنم هرشب خوبه ؟

هرشب ریمل گیاهی که توش روغن نارگیل ، فندق ، آرگان داره میزنم 

قبل حموم هم گاهی اوقات روغن نارگیل با روغن آرگان میزنم 

پوستم معمولیه

میشه ۳تاقل هوالله بخونیدبرام،مشکلی برام پیش اومده انشالله تا اربعین ختم به خیربشه،اگه خوندیدلایک کنیدلطفا♥️🥺

اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای پوست و مو یکبار یک محصول عالی بگیرید و چندین ماه استفاده کنید که نتیجه عالی ببینین و کاملا به هزینه اش می ارزه😁

روغن لازم نیست هر شب بزنید عزیزم فقط قبل از حمام روغن تراپی کنید یا بعد از حمام بزنید به مو .

برای مژه هم تقویت مژه اوردینری خیلی سریع اثر میزاره

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

روبالشتت رو هفته ای دو تا سه بار بشور حداقل

برای شیو صورت از بند استفاده نکن ک چروک میشه من چندساله ک دارم از تیغ ابرو برای شیو موهای صورتم استفاده میکنم اصلا ضخیم نشدن

میدونم وازلین از مشتقات نفته ولی من موقع شیو ازش استفاده میکنم عالیههههه

اگه پوستت خشکه روغن نارگیل خوبه ولی حتی اگه مختلطه یک آبرسان یا مرطوب کننده کفایت میکنه

بیرون هم میری ضد آفتاب حتمااا بزن 

هیچــ
عزیزم میشه چند تا محصول پوستی خوب معرفی کنین شما که واردین

حتما 

پوستتون چه نوعی هست؟ جوش یا منافذ یا خشکی دور بینی و لب دارید ؟ یا موارد دیگه؟ ...یا پوستتون مشکل خاصی نداره؟

رنج قیمت رو هم لطفا بگین

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

در صمن اینم اضافه کنم

نمیخواد خداتومن پول فوم بدی اصلاااااا

صورتت رو بل صابون بچه بشور هم تپیز و نرم و خوشبو میشه همم هیچ آسیبی بهش وارد نمیکنه

پوست صورتت از پوست نوزاد که حساس تر نیست

هیچــ