2777
2789
عنوان

یه چیز احت برای شام

67 بازدید | 11 پست

چی

مهمترین هدف تو مستقل شدن پس براش تلاش کن💞میشه دعا کنید آزمون های استخدامی بعدی شهر ما رشته من رو بخواد...ممنونم💚 شهرم رو خواست و الان منتظرم برم مصاحبه...میشه دعا کنید قبول نهایی بشم🩷 ممنونم....قبول نهایی شدم و الان یک ماه هست شاغل هستم توی بیمارستان ...کار توی بیمارستان سخت هست ولی خیلی شیرین به چیز که آرزوت  بوده و یه روزی برات غیر ممکن بود برسی...ممنونم واسه همه دعاهاتون⚘️❤️

استنبلی 

گوجه بادمجون

کنسرو لوبیا 

ماکارونی 

عدسی 

نودل 

سیب تخم مرغ

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون میشم تاپیک اخرمو نظر بدین 

برای شام هم کوکو تخم مرغ درست کن

اول تخم مرغو تو یه ظرف بشکن هم بزن بعد حالا ب دلخواه خودت میتونی فلفل دلمه ایناهم اضلفع کنی و ادویه جات هم بزن بعد ک هم زدی بریزشون تو ماهیتابع بعد درشو ببند اندازه ۳دقه رو گاز باشه میپزه خیلی خوشمزس

پودر کتلت از بیرون بگیر سرخ کن کباب لقمه آماده سیب زمینی بادمجون گوجه سرخ کن نیمرو ماکارونی پلو تنعد ...

وای اینا حوصله میخواااد 

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.
دیگه ازینا راحت تر چی داریم

نمیدونم والا برای من که آدم بی حوصله ایم تو غذا پختن اینا خیلی وعده های کاملی حساب میشه 😁

داشتم فکر میکردم اینا براتون راحتن پس ناهارا رو دیگه چه میکنید

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.
نمیدونم والا برای من که آدم بی حوصله ایم تو غذا پختن اینا خیلی وعده های کاملی حساب میشه 😁داشتم فکر ...

😅من وقتایی که حوصله ندارم یا خسته ام معمولا اینارو میپزم که برام ساده هستن...

غذاهایی که سختی شون از نظرم بیشتر از ایناس 

قرمه سبزی ، قیمه ، کوفته و اینجور غذاهاس

یه بار جوون بودیم، نچسبید اونم...