۲۴سالمه بعد زايمان اولم بواسیر گرفتم الان ۵ ساله درگیرشم و دکترم زیاد رفتم پماد هم زیاد زدم و خوب نمیشم قصد بارداری هم دارم میخواستم ببینم کسی بوده که بواسیرشو با طب سنتی و دارو های طب سنتی درمان کرده باشه؟
نمیدونم درجه چنده بعضی وقتا خیلی کوچیک میشه د۳ تا اندازه عدس کوچیک بیرون زدگی دارم خیلی اذیت میشم بخ ...
منم اندازه عدس دوجا بیرون بود یک مدت فقط غذاهای آیکی خوردم آب زیاد خوردم صبح ها ناشتا دوتا انجیر خیس خورده میخوردم. یک روز درمیون هم تو تشت آب گرم میشستم پماد ام جی و قرص سیلاکس هم میخوردم. خداروشکر رفع شد. الان سعی میکنم آب رو حتما کافی بخورم. ولی از همه بهتر تشت آب گرم بود من درد داشتم با آب گرم رفع شد.
سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!