2777
2789

سلام من الان هفته پنجم بارداریم

Iui کرده بودم اوایل یکم تخمدانهام تیر میکشید

ولی از دیروزه لکه دیدم رفتم سونو دکتر گفت ساک میبینم برو و ۱۰ روز هرروز دوتا شیاف و یک آمپول پروژسترون استفاده کن

روز اول دردی توی واژنم میپیچید که نمیتونستم تکون بخورم خیلیییییی عجیب وحشتناک بود

امروزم دل و کمرم مثل پریودی در میکرد ولی بعد امپول انگار چند ساعته دارم از درد میمیرم

فقط گریه کردم امروز

تخمدان چپم و پهلو و پام خییییلی درد میکرد میخواستم برم بیمارستان باز گفتم تا فردا صبر کنم....

کسی تجربه این موضوعو داشته؟

اگ این امپول برا جلو گیری از سقط هست من بچه اولم تا ۳۷ هفته میزدم

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر دومین فندوق قشنگمه هنوز نمیدونم جنسیتش چیه ولی میشه دعا کنید سالم باشه ..امروز ۱۷ مرداد ۴۰۳تو ۱۴ هفتگی جنسیتش مشخص شد و من برا دومین بار دارم پسر دار میشم💙خدا به همه اونایی که نی نی دوست دارن و نمیشه نی نی گوگولی بده الهی .💖💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره برای جلوگیری سقطه

آره من از هفته ۱۴ تا هفته ۳۷ برا پسر هر هفته میزدم با اینکه سرکلاژم بودم طول سرویکسم ۲۲ بود 

الانم باردارم هفته ۱۲ طول سرویکس ۳۵ هست دعا کن نیاز به سرکلاژنباشه کسیو ندارم تو شهر غریب😓

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر دومین فندوق قشنگمه هنوز نمیدونم جنسیتش چیه ولی میشه دعا کنید سالم باشه ..امروز ۱۷ مرداد ۴۰۳تو ۱۴ هفتگی جنسیتش مشخص شد و من برا دومین بار دارم پسر دار میشم💙خدا به همه اونایی که نی نی دوست دارن و نمیشه نی نی گوگولی بده الهی .💖💗
آره من از هفته ۱۴ تا هفته ۳۷ برا پسر هر هفته میزدم با اینکه سرکلاژم بودم طول سرویکسم ۲۲ بود الانم با ...

توکل به خدا

انشالله که خدا خودش کمکت کنه

شما هم برای من دعا کن خیلی توی  این بارداریم درد میکشم

توکل به خداانشالله که خدا خودش کمکت کنهشما هم برای من دعا کن خیلی توی این بارداریم درد میکشم

درکت میکنم سخته انشأالله خدا خودش سالم بچه رو  بده بغلت عزیزم😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شیاف میذاری؟ شیاف بذار و استراحت کن توکل به خدا. نگران نباش از این دردها من زیاد دیدم توی بارداری

اره روزی دوتا.توکل به خدا فقط نگرانم نکنه تخمدانم مشکل پیدا کرده

اره روزی دوتا.توکل به خدا فقط نگرانم نکنه تخمدانم مشکل پیدا کرده

نه عزیزم درد تخمدان توی هفته های اول رو بعضی مامانها دارن. فقط استراحت کن همش بخواب بذار جای بچه محکم بشه. این هفته های اول بارداری خیلی مهمه

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
نه عزیزم درد تخمدان توی هفته های اول رو بعضی مامانها دارن. فقط استراحت کن همش بخواب بذار جای بچه محک ...

بله درسته،انشالله شما هم به سلامتی و خوشی زایمان کنی

2810