2777
2789
عنوان

مامانا یه لحظه بیاین

107 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها

پسرم 4 ماه و 11 روزشه

چند روزه خیلی حرص میزنه که انگشتشو یا چیزی دیگه رو بکنه داخل دهانش

حتی گوشه لباسش یا بالشتش رو میکنه تودهنش

دستتو میبری طرف صورتش خیلی حرص میزنه دهنشوباز میکنه حتی وقتی شیرم میخوره میخواد انگشتشو از گوشه بزاره تودهنش

آب دهنشم خیلی میاد

بنظرتون بخاطر چیه؟

بخاطر دندون در آوردن نیست؟ یاهنوز کوچیکه یا چیزی دیگه هست؟

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا احتمال زیاد بخاطر دندون در اوردنه قرار نیست همه شش هفت ماهگی به بعد  دندون در بیارن که 

بعضیا زود دندون در میارن 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
لثه هاش میخاره بنظرم از این لثه گیر ها بده دستش

میدم دستش یکم میکنه تودهنش بعدش میندازش و دوباره بی قراری میکنه

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

عزیزم پروسه دندون درآوردناش شروع شده طبیعیه

تا چند وقت اینجوره؟کاری میتونم کنم که آرومتر شه؟

لثه گیر هم میدم دستش میکنه دهنش ولی سریع میندازش 

به اصطلاح لثه سفت میکنه... دندون ها از زیر شروع ب رشد میکنه لثه هاش میخاره

چیکارکنم اذیت نشه یا بی قراری نکنه؟ یا باید بگذره این روزا

عزیزم برای خواهرم دعا کن نینی ش بمونه بعد۸سال ‌و با آی وی اف باردارشده

انشاالله عزیزم که نی نیش سالم میمونه و بسلامتی بغلش میگیره

چشم گلم حتما 🌹 برا سلامتی نی نیش نادعلی میخونم

تا چند وقت اینجوره؟کاری میتونم کنم که آرومتر شه؟لثه گیر هم میدم دستش میکنه دهنش ولی سریع میندازش

عزمزمه متاسفانه پروسه دندون تا تقریبا ۲ سالگی همراهت ک همه دندوناش در بیاد و راحت شع البته بچه ها با هم فرق دارن یکی زود در میاره یکی نه یکی خیلی اذیتم یکی نه بعضیام مریض میشن بعضیام نه بستگی ب کوچولوت داره درد دندون هم هر وقت در میاد یه مدت قطع میشه تا اینکه بعدی بخواد در بیاد فقط چیزای مقوی بهش بده تقویتش کن تا بدنش قوی باشه و سریع در بیاره

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
چیکارکنم اذیت نشه یا بی قراری نکنه؟ یا باید بگذره این روزا

با پلاستیک تمیز دستت کن لثه ش ماساژ بده یا میوه بزار تو یخچال سرد بشه بکش رو لثه ش

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......