2777
2789
و خیلیم واسش زحمت کشیده و ناراحته میخام شیرینی درست کنم ببرم سرکارش خوشحال شه یکم بتونم غمشو کم کنم

هر دو دانشجو هستیم و فر ندارم و همزن 

چی بپزم بنظرتون فقط سرخ کن دارم که بدون روعن غذا درست میکنه میتونم از قسمت کیک پزش استفاده کنم یا توی قابلمه بپزم

لطفا لایک نکنید  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
شیرینی توو فرضی که مقاله رد شده ؟ی طوری نیست

کاری از دستم برنمیاد پچون هم سرش شلوغه نمیتونه بیاد بریم بیرون هم من تازه اومدم شهر غریب ادرسا بلد نیستم  که پیز دیگه ای بخرم

لطفا لایک نکنید  

خاگینه مغزدار درست کن 

اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان

کاری از دستم برنمیاد پچون هم سرش شلوغه نمیتونه بیاد بریم بیرون هم من تازه اومدم شهر غریب ادرسا بلد ن ...

ی غذای خوب درست کن ببرید پارک شیرینی ی طوریه بعد باهاش تو پارک آروم حرف بزن و ارومش کن تا دوباره شروع کنه

کاری از دستم برنمیاد پچون هم سرش شلوغه نمیتونه بیاد بریم بیرون هم من تازه اومدم شهر غریب ادرسا بلد ن ...

لازانیایی پیتزایی چیزی ببر شیرینی نبر از من گفتن بود

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)
2810