2777
2789
عنوان

برخوردتون با چنین مهمونی چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 42 پست
خب شما نریدک اونا نیان چرا منتظری اونا قطع کنن این طناب رو؟خودتون میرید یعنی مایلیم شما بیاید و رفت ...

خالم و دخترش هستن ن عزیز ..ما نمیریم تو این سال ها شاید یکبار رفتیم اما اونا سالی دوبار میان کلی میمونن ..میگم خب خوششون نمیاد بشینن خونشون اونا هم نیان دیگ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فكركنم شماها خوشتون از هم نمياد و حسابي از دست هم شكاريد

فقط تو شهر طرف مقابل دنبال جاي خواب و پذيرايي رايگان هستين

و هربارم براي جبران مهموني قبلي ميريد خونه هم

يه چيز دوطرفه شده انگار 

اصلا امکان نداره ی روزه بریم برگردیم اونا خیلی دورن از ما ..بعدم ما رفتیم بی احترامی کردن اومدیم خون ...

ببین این یه روزو قطعا اونا از شما پذیرایی میکردن 

اگ نرفتین چون نخواستین تو غم طرف شریک باشین من خودم به شخصه اگ طرف امریکاهم بود خودمو توی غمش میرسوندم 

ولی خب دیگ روندید بهشون دقیقا شکل خودشون باشین اوناهم نمیان دیگ یا سردو خشک رفتار کن 

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
اینجوری ک نیان خونمون اونا سالی دوبار سه بار میان در حد دو هفته میمونن ما سالی یکبار در حد دو روز خو ...

وقتی میخوان بیان بهونه بیارید کع خونه نیستید یا اگر هم اومدن شما هم کم محلی کنید و دیگه شما هم نرید خونشون تا کم کم ارتباط قطع بشه

فكركنم شماها خوشتون از هم نمياد و حسابي از دست هم شكاريدفقط تو شهر طرف مقابل دنبال جاي خواب و پذيراي ...

اشتباه فکر کردی خونه اونا ی شهر کوچیک ن طبیعت داره ن چیزی ما برای دیدن خودشون میرفتیم اما اونا حالا ب هر دلیلی اون کارا رو کردن 

اشتباه فکر کردی خونه اونا ی شهر کوچیک ن طبیعت داره ن چیزی ما برای دیدن خودشون میرفتیم اما اونا حالا ...

خب شما هم اگه ميبينيد احترام نميذارن

يه رون براي ده نفر درست ميكنن

نريد خونشون

خودبخود اونام ارتباطو قطع ميكنن

چندبار كه ديدن شما نمياين و يه طرفه شده 

قطع ارتباط ميكنن

منم یه دوست داشتم خیلی میومدن خونمون خیییبببلی هم پرو بودن شعارشونم این بود که مفت باشه کوفت باشه من هرچی نمیرفتم وکم محل میکردم که نیان ولی اونا پرو تر ووقیح تر از این حرفابودن میومدن میخوردن ومیگشتن وتوهین میکردن به من وبچم وشوهرم خیلی چشم همچشمی میکرد وحشتناک خسیس بودن شوهرش شکاک بود نه با من حرف میزد نه زنش با شوهرم حرف میزد فقط سلام وخداحافظ اصلا یه وضعی بود من کلا بلاکش کردم بازم ایقد وقیح بود با گوشی شوهرش زنگ زد چرا منو بلاک کردی منم گفتم بچم بلاک کرده الان در میارم بازم در نیاوردم تا اینکه چهار ماه بعدش دوست مشترکم اومد خونشون قرار بود بعدش بیاد خونه من باز با گوشی دوستم زنگ زد که چرا منو بلاک کردی رک بهش گفتم دست از سر من بردار کسیو که بلاک میکنن یعنی نمیخوان باهاش رابطه داشته باشین ما ۱۵ سال دوست بودیم 

خالم و دخترش هستن ن عزیز ..ما نمیریم تو این سال ها شاید یکبار رفتیم اما اونا سالی دوبار میان کلی میم ...

احتمالا بخاطر جا و مکان قطع رابطه نمیکنن

چ زشته دو هفته بری جایی تو این اوضاع

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!