2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم گذشته همسرمو ببخشم زندگیم نابود شده

| مشاهده متن کامل بحث + 8161 بازدید | 179 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا من هیچ وقت اون یکی نبودم؟؟؟چرا شوهر من ب این خوبی و قشنگی باید عاشق یکی پایین تر از خودش میشد؟؟؟

اینم برای شما دغدغه ذهنی هست .به شما چه ربطی داره چرا عاشق کسی کمتر از خودش بوده .مگه عشق به چهره است .عشق یه حس درونی هست .در نظر همه لیلی زشت بوده و خیلی کمتر از مجنون اما مجنون میگه اگر در دیده مجنون نشینی ،به غیر از خوبی لیلی نبینی .شما با این‌گیر دادنهات‌مطمعن باش شوهرت اگر دوست نداشت تا حالا هزار باره ازت جدا شده بود .مهم اینه که الان کنار شماست .شما هم‌اگر فکر میکنی حسرتی رو دلش هست با رفتارهات کاری میکردی بی خیال اون عشق بشه ،نه اینکه هی نمک بپاشی رو زخمش .هی گذشته رو شخم‌ نزن .چه سودی  داره برات جز  عذاب خودت و تخریب رابطه ات .پرده اسرار رو هم پاره کردی ،جز اینکه روشو بازتر کردی هیچ نتیجه دیگه نداره برات .

شوهرت نمی خواهد قطع رابطه کنید؟

رابطه ورفت وامدنداریم ولی مثلاعروسی خواهرشوهرم که میادیاتولدیاهرجشنی که مادرشوهرم دعوت کنه اونارادعوت میکنه همونجاهاانگارمسخ شده چنان تابلوبازی درمیاره.انگارمنم نمی بینه مثلاباذوق باشوهرم سلام می کنه منوندیدمیگیره تابلو

اسی خودت قبل شوهرت عاشق کسی نبودی؟

شوهر ندارم و نداشتم 

طرف پارتنرم بوده نه

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

من با شما نبودم با اسی حرف زدم

رو من ریپ زدید خب

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

استارتر نمیخام ناراحتت کنم اما هرکس ی صبر و تحملی داره به فکر درمان خودت باش چون روزی ک تحمل شوهرت تموم بشه و ولت کنه دیگه قطعا حاضر نیست به زندگی ک براش ساختی برگرده 

بنظرم زودتر از اینکه اون ولت کنه به خودت بیا و درمان کن خودتو

عجب بابا عجب گذشتش بوده شما نباید ببخشی . اگه الان در زندگی مشترک خطای کرده بود شما میاست ببخشی . اون گذشته ربطی به شما نداره . انقد ارامشش رو بهم بزن تا یا روانی شه یا خیانت کنع .یکم مهربون تر باش باهاش بابا

استاتر تاپیک اولت رفتم قفل بود میدونم سخته برات وهمیشه یه چیزایی میاد تو ذهنت واقعا هم سخته ولی اگه میتونی ببخش ببین اون پشیمون بوده عذاب وجدان داشته که تا بهت نگه اروم نمیشده پس حالا که اومده گفته بهت اگه دلش داری ببخش چون اگه قصدت موندن باشه بخوای هر روز کشش بدی اونم دیگه خسته میشه نازت و تا یه جایی می کشه بعد میگه برو طلاق بگیر پس حالا که عزت احترامت سر جاش هست و ترسیده کوتاه بیا اگه هم نمی تونی خب جدا بشی برا هر دو تون بهتره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

سلام عزیزم حالت خوبه خوشگلم 

امیدوارم درمسیر زندگیت همیشه موفق باشی 

ببخشید مزاحمتون شده درمورد تایپک قبلتون خواستم بگم شمااااا کاملا به عنوان یه زن حق دارید ! 

حق دارید ناراحت باشید....

حق دارید باتمام کارهایی که همسرتون در حقتون میکنه بازم اون ته ته دلتون گرفته باشه از همسرتون 

ولی یه سوال دارم تا کی قراره این ناراحتی ادامه پیدا کنه ؟ 

تا کجا توانایی اینو دارید همسرتونو با حرفاتون بکوبید وتحقیر کنید؟ شما همون قدر که همسرتون  وتحقیر میکنید همون قدر وهمون اندازه خودتون  و زجر میکشید 

تاکی میخواید لذت زندگی کردن درکنار هم و پسرتونو به کام خودتون و همسرتون تلخ کنید؟ 

این حرفا رو میزنم چون شرایط شما رو با چشم دیدم 

ولی خوب تا کی میخواید به این رفتارتون ادامه بدید؟ 

بااین رفتارهاتون 90 درصد شما آسیب جسمی و مهم تر روحی میبینید پس لطفااااا برای آرامش خودتون اول بعد زندگیتون یه کم به خودت کمک کن داخل اون زندگی شما ازهمه چیز مهم تر هستید و دارید خودت واز بین میبری 

میدونم همسرتون اشتباه کرده ولی میدونی خیلی از آقایون این اشتباه میکنن ولی اصلا پشیمون نیستن !!! 

اصلا خیلی هم وقیح تشریف دارن بعضی هاشون !!! 

ازاین دید نگاه کن که همسرتون این خبط و انجام داده وحالا کلی پشیمونه وبرای اشتباهاتش کلی داره جبران میکنه 

بیا همه چیز و به خاطر خودت.... بچت.... ودرآخر همسرت فراموش کن .... بشین باهاش صحبت کن بگو بخشیدمت

به خاطر بچم 

و زندگیم 

وبرای همشه بزار این افکارت اون ته اعماق ذهنت بمونه هیچ وقت اجازه نده دیگه بیاد روی زندگیت تاثیر باره 

زندگی کن تو حق زندگی داری عزیزم🥰

ببخشید مزاحمت شدم 🌹❤

وای از اون روز که بفهمم کنج دلم خونه کردی ......میشه برام بااون دل های پاکتون دعا کنید خدا یه نی نی سالم بهم بده🙏💋💋

سلام عزیزم حالت خوبه خوشگلم امیدوارم درمسیر زندگیت همیشه موفق باشی ببخشید مزاحمتون شده درمورد تایپک ...

ممنونم از تایپت و حرفات مهربون....

تو حرف و عمل راحته گاهی تا جای طرف مقابل نباشی اصلا شدت درد و عمقشو متوجه نمیشی...

انشاالله هیچ زنی بعد من تجربه نکنه ولی حرفات درسته...باید ببخشم اگر میخام بمونم