2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم گذشته همسرمو ببخشم زندگیم نابود شده

| مشاهده متن کامل بحث + 8161 بازدید | 179 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عجب شما چرا همش میخوای همسرتو به زور عاشق اینو اون کنی ؟

چون ایشون دوست داره غمگین باشه ، خود آزاری داره.

میخواد مطمئن بشه یه نفر در گذشته شوهرش بوده ، بعد بشینه برای خودش قصه ببافه و برای خودش دل بسوزونه و غمگین بشه و افسرده بشه 

شما داشتید توضیح  میدادید من حالم بد شد خدا به فریاد همسرتون برسید شما هم چون در وجودش هیچ عیب نبوده گیر دادید به این موضوع اگه خسیس بود یا اخلاق بدی داشت اون موقع دیگه حوصله کنکاش گذشته نداشتیدلطفا فکر درمان باشید

چقدر سخته توی رویاهات با کسی حرف بزنی وزندگی کنی در حالی که بدونی توی واقعیت هیچ وقت نمی تونی داشته باشیش
چرا من هیچ وقت اون یکی نبودم؟؟؟چرا شوهر من ب این خوبی و قشنگی باید عاشق یکی پایین تر از خودش میشد؟؟؟

خب اگه میرفتی تو روابط توهم میبودی

من تو چندین رابطه بودم و بع شدتتتتت بهم ضربه زدن 

هر سه مطمئنم اون کسی که عشق زندگیشون بود من بودم

دلیل نمیشه عزیزم

من بودم واقعا کسی بودم که عشق بودم تو زندگی طرف ولی خود طرفم منو نخاست و مطمئنم بعد چندین سال بازم بهم فکر میکنن اما دلیل نمیشه منو بخان

من گذشته ای هستم که چند مدتشو بامن بودن

ولی در عوض با یکی بودم که من عشقش نبودم و نشدم یه دختر چش سبزو دوس داشت و تهشم ولش کردم چون نمیشد عاشق من بشه و برامم مهم نیس اصلا دیگه 

همه عاشقا بهم نمیرسن و همه قرار نیس بخاطر عشق گذشته دیگه کسیو دوس نداشته باشن

هیچ کس درکم نکرد جز شما و یکی دو نفر دیگه اشکالی نداره ولی یه زجر وحشتناکی تو وجودمه ک نمیتونم توصیف ...

میدونم ک قطعا این افکار دست خودت نیست...

ولی تلاش کن برای بهبود حالت

خدایا مواظب گل های زندگیم باش

چقدر گیر دادی بهش هرچی بوده مال گذشته بوده تموم شده چرا بی خودی اوقات خودت و. اونه زهر مار کردی که چه بشه بیچاره شوهرت نمیدونه از دست تو به کجا پناه ببره،اگه بخای اینجوری پیش بری زندگیت نابود می‌کنی باعثش هم خودتی و منتظر پیامدهای بدتر باش به جای این همه حساسیتهای بی جا خودته اصلاح کن تفکراتت ...

همیشه حس میکردم حسرتی تو دلشه...اهنگای غمگین گوش میکرد....و خیلی چیزای دیگه ک باعث ناراحتیم میشد

چیزای دیگه چی؟ آهنگ غمگین که نشد دلیل سلیقش اون بوده شاید. ببین اگه یه درصد به کسی فکر نمی‌کرده خودت انداختی تو سرش. الان با خودش میگه حتما یه چیزی کم داری که فکر میکنی نمیتونی دوست داشتنی باشی و حالا که منو دوست نداری پس کی تو ذهنته

ببین عزیزم احتمالا شما پارانوئید داری شوهر منم همینطوره بدون اینکه موضوع خاصی باشه هر از گاهی یعنی چند ماه یکبار گیر میده تهمت میزنه زندگی رو جهنم میکنه و منو تحت شکنجه روحی و روانی میزاره بهت نصیحت میکنم با همسرت این کار رو نکن چون ازت خسته میشه