2777
2789

کسایی که مهریه شون را بخشیدند میشه بگید دلیلتون چی بود ؟ الان زندگی ورفتار شوهرتون چطور هست؟آیا پشیمون نیستید از اینکه  اینکا را کردید

واینکه چیزی از اموالش به نامتون زده کلا؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونه ماشینمم دادم بهشون😁😂🤣🤣🤣🤣

هیچی چه نظری

من یک عددشوهرندیده وش ذ

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

نبخشیدم اون موقع که میخواستم بیام سرزندگیم چون جهاز نداشتم قرار شد برام عروسی نگیرن ولی بعد پدرشوهرم گفت نه چون جهاز نداری باید بری تو محضر بنویسی ۱۰۰تا سکه جای جهازم گرفتم  به هیچکسم نگیم مهریت ۱۴سکش بمونه یعنی هم عروسی نگیرن هم بگم ۱۰۰تا جای جهاز گرفتم حالا چه سالی سال ۱۴۰۰ که دویست ملیون بهترین وسایل میشد خرید شوهرم قبول نکرد گفت نیاز نیست اینکار بکنی پدرشوهرمم منو کشید کنار که من اخلاق پسرم می‌دونم منت می‌ذاره واسه همین گفتم ببخش مهریت حالا من خودم شاغل بودم زندگیمون شروع کردیم وسایل خرد خرد خریدیم مهریمم نبخشیدم

سلام عزیزم 

تاپیک قبلیتو خوندم 

میتونم سنتو بپرسم ؟! 

احساس میکنم مشکل بینتون در حدی جدی نیست که بخواید جدا بشید از هم

و اینکه اگه یک درصد هم خواستی ببخشی حتماً قبلش نصف خونه رو حداقل به نامت بزنه بعد 

نبخشیدم اون موقع که میخواستم بیام سرزندگیم چون جهاز نداشتم قرار شد برام عروسی نگیرن ولی بعد پدرشوهرم ...

پدرشوهر رند فک کرده بوده با بچه طرفه😂

یه تاجی _ سرور تیمای ایران💙
اگر از کلمه بخشیدن استفاده کنی بعدا میتونی پس بگیری

واقعا ؟؟؟دیگه اگه محضری باشه که نمیشه دوباره پس بگیری اون فکر کنم حرفی یا فوقش یه دست نوشته ساده داخل خونه هست که بشه اونم ثابت کرد که اغفال یا اجبار و......باشه